Παραλίγο ραντεβού "θανάτου" μεταξύ χούλιγκαν με αφορμή το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού στο μπάσκετ

Τελευταία στιγμή φαίνεται πως ανετράπη ραντεβού συμπλοκής μεταξύ χούλιγκαν που προγραμματίστηκε λόγω του 4ου τελικού πρωταθλήματος μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που έγινε χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, το «στρατηγείο» και ορμητήριο της σύναξης ήταν σε πάρκο κοντά στο πρώην στρατόπεδο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι.

Η ώρα της συγκέντρωσης χούλιγκαν με διακριτικά του Ολυμπιακού, όπως επεσήμαιναν αστυνομικές πηγές, είχε δοθεί το βράδυ της Τετάρτης, με τους οπαδούς να έχουν φέρει μαζί τους ένα ολόκληρο «οπλοστάσιο», που θα χρησιμοποιούσαν κατά τη διάρκεια της σύρραξης ή επίθεσης σε σύνδεσμο οπαδών της αντίπαλης ομάδας.

Οι πληροφορίες για τη διεξαγωγή του «συμβουλίου» συμπλοκής είχαν ως αποδέκτες και αστυνομικούς, οι οποίοι έφθασαν στην περιοχή με τους πολυάριθμους οπαδούς να τρέπονται σε φυγή υπό τον φόβο συλλήψεων.

Άφησαν όμως εκεί μέρος του «οπλοστασίου», όπως 18 καπνογόνα, ένα ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ, πέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις ξύλινες τάβλες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξερεύνηση και εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. 

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

«Ο Θεός είναι μεγάλος»: Η στιγμή που διασώστες βρίσκουν ζωντανό κάτω από τα συντρίμμια

24χρονος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια την ώρα που δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ του από…

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Οκτώ χρόνια από την τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τον χαμό του Κρητικού σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου,…