Το παρακράτος εδρεύει στο Μαξίμου

Κάθε φορά που αποκαλύπτεται κάτι για την «Αγία Οικογένεια» αντί οι αρχές να ερευνήσουν την καταγγελία που βγήκε στο φως, ερευνούν τον καταγγέλλοντα με σκοπό να τον φιμώσουν και να τον εξοντώσουν!  

MAXIMOU

H σημερινή αποκάλυψη του Documento, αναφορικά για φορολογικό έλεγχο στην εφημερίδα  παραπέμπει στα σκοτεινά χρόνια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας… Η αιτία φυσικά υπήρχε, καθώς η  πρόσφατη αποκάλυψη της εφημερίδας Documento και των δημοσιογράφων της, σχετικά με το Πόθεν Έσχες του πρωθυπουργού, ενόχλησε τους «ένοικους» του Μαξίμου, ενώ παράλληλα  ξετύλιξε το κουβάρι πως λειτουργούν οι αρχές επί εποχής Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Κάθε φορά που αποκαλύπτεται κάτι για την “Αγία Οικογένεια” αντί οι αρχές να ερευνήσουν την καταγγελία που βγήκε στο φως, ερευνούν τον καταγγέλλοντα με σκοπό να τον φιμώσουν και να τον εξοντώσουν!

Ο πανικός της Κυβέρνησης και η  προσπάθεια να ελέγξει πλήρως τα δημοσιογραφικά μέσα που δεν συμβαδίζουν με την φιλελεύθερη ρητορική της, γιατί πολύ απλά κάνουν το καθήκον τους, είναι εμφανής  και  αποτυπώνεται από τις παρακρατικές μεθόδους που χρησιμοποιεί.

Αφού πρώτα προσπάθησε  με την λίστα Πέτσα  να σταματήσει τα δημοσιογραφικά μέσα που δεν υπέκυψαν στην επικοινωνιακή πολιτική της (ανάμεσα σε αυτά και το Documento), τώρα επιστρατεύει, για να πετύχει τον σκοτεινό…σκοπό της, τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου. Πως; με μια  ανώνυμη  επιστολή που έφτασε  στη ΑΑΔΕ,  εμφανίζει την εφημερίδα  Documento  να ξεπλένει μαύρο χρήμα και να μετέχει σε άνομες ενέργειες χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο. 

To σημερινό editorial του Κώστα Βαξεβάνη, εκδότη-δημοσιογράφο-του Documento, λέει πολλά. «Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ βρισκόμαστε υπό φορολογικό έλεγχο μετά από καταγγελίες “αγανακτισμένων πολιτών” (ναι έτσι υπογράφουν κατά τα πρότυπα των παλιών Κοτζαμάνηδων και Σουρλαίων). Γελοίες αλλά βρώμικες επιστολές που […] έχουν σταλεί για να ξεκινήσει ένας προσυνεννοημένος έλεγχος» . 

Η απορία είναι γιατί τόσος πανικός και φόβος για το documento; Γιατί τόσο μένος για το documento; Επειδή οι αποκαλύψεις που παράγει είναι τόσες πολλές που δεν προλαβαίνουν να τις επεξεργαστούν τα «τσακάλια»… του Μαξίμου και μέχρι να βρουν πώς θα το καλύψουν σκάει η επόμενη;

Οπως και να έχει, ας κοπιάσουν  να ελέγξουν το Documento. Προτού όμως το κάνουν, να κάνουν ένα κόπο να περάσουν και μια βόλτα από τον ΣΚΑΙ, Mega, Παραπολιτικά και από την  Zeus and Dione.  Εκεί είναι σίγουρο ότι κάτι θα βρουν… και θα αποκαλυφθεί πως  επιτελικό παρακράτος εδρεύει στο Μαξίμου!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…