Παραιτήθηκε ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου Θήβας, πριν καν αναλάβει

Συνεχίζεται το φιάσκο των διορισμών Κικίλια στα Δημόσια Νοσοκομεία. Αυτή τη φορά ο Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος εξωθήθηκε σε παραίτηση για λόγους «ευθιξίας»

4957887

Η «πληγή» που άνοιξε στη κυβέρνηση μετά από την παραίτηση του 80χρονου Κωνσταντίνου Πατέρα από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου της Καρδίτσας, δεν λέει να κλείσει.

Οι επιλογές του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τους νέους διοικητές και αναπληρωτές των νοσοκομείων του ΕΣΥ, εξελίσσονται σε μεγάλο κυβερνητικό στραπάτσο.

Παραιτήθηκε πριν καν αναλάβει καθήκοντα, ως αναπληρωτής Διοικητής στο Νοσοκομείου Θήβας και Λειβαδιάς, ο Κωνσταντίνος Τυρηνόπουλος.

Στην ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές για όσους επέκριναν τα τυπικά του προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση, ενώ όπως αναφέρει παραιτείται καθώς, «Το ήθος μου και η υπερηφάνεια, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες».

Ο μέχρι πρόσφατα ανακοινωμένος αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Θήβας, έδωσε την παραίτησή του μετά τις έντονες συζητήσεις στην τοπική κοινωνία η οποία τον κατηγορούσε ότι δεν διαθέτει τα τυπικά προσόντα που προέβλεπε η προκήρυξη, ενώ και το επάγγελμα του δεν σχετίζεται με τον τομέα της υγείας.

Ο ίδιος στην επιστολή παραίτησής του στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, αφού τον ευχαριστεί για την τιμητική θέση, επιφυλάσσεται να προβεί σε νομικές ενέργειες για όσα σε βάρος του έχουν ειπωθεί.

Ο ίδιος αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Κατέθεσα την παραίτηση μου στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, από την θέση του Αναπληρωτή Διοικητή του ΓΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ -ΓΝ ΘΗΒΩΝ / ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ Ο.Μ. «ΘΗΒΑ». Είναι εξαιρετικά τιμητικό το γεγονός πως η κυβέρνηση και ο Υπουργός, μου εμπιστεύτηκαν την θέση του Αναπληρωτή διοικητή. Θα εξαντλούσα όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω αυτή την απόφασή τους.

Μου προκάλεσε κατάπληξη και αγανάκτηση το θράσος και η αλαζονεία που επέδειξαν κάποιοι , οι οποίοι θέλησαν να ορίσουν και να εισάγουν νέους όρους και κρίσεις όσον αφορά τα κριτήρια που θα πρέπει να διαθέτει κάποιος/α για να ασχοληθεί με τα κοινά. Το ήθος μου και η υπερηφάνεια, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες. Αυτό το γεγονός με οδήγησε σε αυτήν την απόφαση.

Δεν θα μπω σε αυτές τις μικροπρεπείς διαδικασίες, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Κάποιοι με ανέντιμες μεθόδους ισχυρίζονται και διαδίδουν ψευδή και ανυπόστατα λόγια για εμένα, με σκοπό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη μου, καθώς και την αμφισβήτηση της προσωπικής και επαγγελματικής μου πορείας. Από εδώ και στο εξής θα κινηθώ νομικά για να σταματήσει αυτή η ανήθικη συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου. Για να προστατεύσω την προσωπικότητα μου, θα υποβάλω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την άρση της προσβολής και τη μη επανάληψή της στο μέλλον, όπως και της ικανοποίησης της ηθικής βλάβης, δοθέντος ότι ο σεβασμός της αξίας του ανθρώπου, περιεχόμενο του οποίου αποτελεί και η προστασία της προσωπικότητάς του, προστατεύεται και από το ίδιο το Σύνταγμα».

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…