Παραιτήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θέμης Χειμάρας

Ο βουλευτής Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας έπαιρνε παρανόμως δημόσιο χρήμα υπογράφοντας συμβάσεις με ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς.

Θέμης Χειμάρας ΝΔ

Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας για το σκάνδαλο με τις παράνομες business που έκανε με το Ελληνικό Δημόσιο και τις οποίες έφερε στην επιφάνεια η εφημερίδα «DOCUMENTO».

Ο βουλευτής Φθιώτιδας, Θέμης Χειμάρας που έπαιρνε παρανόμως δημόσιο χρήμα υπογράφοντας συμβάσεις με ΟΤΑ και άλλους δημόσιους φορείς, γνωστοποίησε την παραίτησή του μέσω επιστολής προς τον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα.

Πρόκειται για τον δεύτερο βουλευτή ο οποίος τίθεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, υπό το βάρος των αποκαλύψεων του Documento, μετά τον Ανδρέα Πάτση.

Όσα δήλωνε μέχρι χθες ο Θέμης Χειμάρας

Σε χθεσινή του δήλωση πάντως ο κ. Χειμάρας είχε επιχειρήσει να διαψεύσει τα ποσά που ανέφερε το σχετικό δημοσίευμα της Documento και χθες με δήλωση του, την οποία διένειμε και κεντρικά η ΝΔ, ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποχώρησης του από την εταιρεία, με τη μεταβίβαση των μεριδίων στους εργαζόμενους και συνεργάτες του.

Διαβάστε περισσότερα: «Γαλάζια» φάμπρικα: Με δουλειές €400.000 από το δημόσιο ο βουλευτής Χειμάρας (έγγραφα)

«Όσον αφορά τις ανυπόστατες αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν φέρω την ευθύνη, για τη μελλοντική πορεία μιας εταιρείας από την οποία έχω αποχωρήσει τυπικά και ουσιαστικά, αυτές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δεν με αφορούν. Η ανάγκη εφεύρεσης φανταστικών σεναρίων και νέων μυθιστορημάτων, πέφτουν για άλλη μια φορά στο κενό. Ο καθένας έχει την πορεία του, την ιστορία του και κρίνεται από τους πολίτες για την προσφορά και το έργο του», δήλωσε επίσης ο κ. Χειμάρας.

Παραμένει στα ψηφοδέλτια ο Θέμης Χειμάρας;

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνει ο κ. Χειμάρας στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Να σημειωθεί επίσης, ότι πρώτη επιλαχούσα είναι η κυρία Ελένη Μακρή, η οποία διετέλεσε βουλευτής Φθιώτιδας με τη ΝΔ την περίοδο 2012 – 2015.

Περισσότερα σε λίγο..

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει “αντικομμουνιστική αθλιότητα”, προεκλογικό διαφημιστικό σποτ της Ευρωβουλής

«Το ανιστόρητο σποτ προσφέρει άθελα του και μια πολύτιμη υπηρεσία. Φανερώνει ποιον πραγματικά θεωρεί αντίπαλο…