Newsroom

Newsroom

Παραιτήθηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Αττικής Οδού

Πρώτη παραίτηση για το χάος που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό από την κακοκαιρία.

5490249 1

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Διευθύνων Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αττικής Οδού, Βασίλειος Χαλκιάς, στον απόηχο του εγκλωβισμού επί ώρες εκατοντάδων οδηγών  κατά τη διάρκεια της έντονης χιονόπτωσης που έφερε, χθες Δευτέρα, η κακοκαιρία Ελπίδα.

 

Όπως δήλωσε ο κ. Χαλκιάς στην επιστολή του «Προ ολίγου διασφαλίστηκε η ασφαλής απομάκρυνση και των τελευταίων ανθρώπων που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό. Ως όμως προϊστάμενος ενός ολόκληρου μηχανισμού αισθάνομαι την ανάγκη να διευκολύνω την εταιρεία και να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου ευχόμενος τα καλύτερα στον αντικαταστάτη μου. Ήταν τιμή μου που υπηρέτησα τις ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Α.Ε. σε αυτό το εμβληματικό έργο της Αττικής Οδού».

Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού ευχαρίστησε τον κ. Β. Χαλκιά για την 20ετή του προσφορά στην εταιρεία έκανε δεκτή την παραίτησή του και αποφάσισε την ανάληψη και άσκηση των καθηκόντων του κ. Β. Χαλκιά, από τον κ. Αριστοφάνη Παπαδημητρίου, Διευθυντή Κυκλοφορίας της εταιρείας, μέχρι την επιλογή νέου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Να τονιστεί ότι για  το χάος που επικράτησε στην κομβική οδική αρτηρία και την πολύωρη ταλαιπωρία των οδηγών, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα για αναζήτηση ευθυνών για το αδίκημα της παρακώλυσης συγκοινωνιών

Από την πλευρά της, η «Αττική Οδός» είχε αναφέρει  ότι δεν εισακούσθηκε αίτημά της να μην επιτραπεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που αποφασίστηκε το μεσημέρι και αφού ο δρόμος παρουσίαζε σοβαρά προβλήματα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…