Παραίτηση Χρυσοχοΐδη ζητά ο Βελόπουλος γιατί θα δει το Τζόκερ με τον ανήλικο γιο του

Ο Βελόπουλος τη βγαίνει... απ' τα ακροδεξιά στον Χρυσοχοΐδη για την «υπόθεση» Τζόκερ

NewsRoom 21/10/2019 | 17:08

Η αστυνομική εισβολή στον κινηματογράφο Αελλώ απέναντι σε ανήλικους που έβλεπαν την ταινία Joker και οι πολιτικές προεκτάσεις της εν λόγω κίνησης, βγαλμένης από τις πιο σκοτεινές εποχές της ιστορίας, δημιούργησαν πληθώρα αντιδράσεων στην αντιδημοκρατική αυτή συμπεριφορά.

Ωστόσο, φαίνεται να κινητοποιήθηκαν και ... αντίρροπες δυνάμεις, όπως στην περίπτωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου.

Μιλώντας στον «Realfm 97,8», ζήτησε την παραίτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όχι εξ' αιτίας του «ντου» στους κινηματογράφους, αλλά λόγω της δήλωσής του ότι θα δει σήμερα την ταινία με τον… ανήλικο γιο του.

Συγκεκριμένα, είπε μεταξύ άλλων:

«Δεν μπορεί να βγαίνει ο υπουργός και να λέει "Εγώ θα παραβιάσω τον νόμο". Αν το εννοεί, πρέπει να παραιτηθεί», υποστήριξε, ενώ πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι «ο Χρυσοχοΐδης θα παραβιάσει τον νόμο συνειδητά».

«Θέλω να πιστεύω ότι είναι ένας επικοινωνιακός ελιγμός, ένα πυροτέχνημα για να ασχοληθούμε με αυτό και να αφήσουμε την υπόθεση των λαθροεισβολέων», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιστρέφοντας στο «αγαπημένο» του ζήτημα και να ξεδιπλώσει απλόχερα την ακροδεξιά του ατζέντα.