Παραιτήσεις ζητούν (ή προβλέπουν;) οι νεοφιλελεύθεροι «ινστρούχτορες» του twitter

Με ονόματα μιλά ένα... «στρατευμένο» account στο twitter, αλλά και δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

NewsRoom 25/01/2022 | 13:48

«Κεφάλια» υπουργών ζητούν μέσω twitter ορισμένοι από τους πιο ορκισμένους «φίλους» της κυβέρνησης προκαλώντας πονοκέφαλο στο Μαξίμου, καθώς η πίεση μετά το απόλυτο φιάσκο της διαχείρισης της χιονοθύελλας αυξάνεται συνεχώς.

Με συγκεκριμένα ονόματα μίλησε διαβόητος λογαριασμός «Lavrentis Beria», εγνωσμένων φιλικών αισθημάτων προς την κυβερνητική παράταξη, ο οποίος έγραψε:

«Κανονικα σημερα Στυλιανιδης, Καραμανλης, Πατουλης πανε σπίτια τους»

Από την πλευρά του ο αρθρογράφος Σάκης Μουμτζής, έκανε μια ανάρτηση που κινείται μεταξύ εικασιών, ελπίδων και... πληροφοριών:

«Yποθέτω πως θα υπάρξουν παραιτήσεις που θα γίνουν και ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ»

Στον Σάκη Μουμτζή έσπευσε να απαντήσει και ο Νίκος Υποφάντης, εκφράζοντας και εκείνος προσωπικές αιχμές κατά Στυλιανίδη, Καραμανλή και Σκρέκα και κάνοντας λόγο για... «χάλι».

Σάκη μου, με κάθε σεβασμό; Έχεις καταλάβει ότι δεν έχει βγει μισή ανακοίνωση από το υπουργείο συγκοινωνιών; Δεν έχει βγει μισή ανακοίνωση από Υπ.Ενέργειας ; Έχεις καταλάβει ότι ο συμπαθής κατά τα άλλα Κύπριος, δεν μπορεί να συντονίσει όλο αυτό χάλι;

Οι αναρτήσεις, οι οποίες προέρχονται από πρόσωπα που πολλές φορές έχουν εκφράσει με θάρρος... φιλοκυβερνητική γραμμή, δεν είναι σαφές αν εκφράζουν μόνο τις πολιτικές επιθυμίες εκείνων που τις έγραψαν, ή αν αποτελούν προαναγγελία εξελίξεων που έχουν ήδη δρομολογηθεί από το Μαξίμου.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εύθραυστες εσωκομματικές ισορροπίες που υπάρχουν στο υπουργικό συμβούλιο θα μπορούσαν πολύ εύκολα να διαρραγούν αν  ορισμένα από τα πρόσωπα που αναφέρονται στις συγκεκριμένες αναρτήσεις απομακρυνθούν.