Newsroom

Newsroom

Παραιτείται η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τα δημοσιεύματα για τη σύνταξη της μητέρας της

Η αντίδραση του Δημήτρη Τζανακόπουλου

261358 211207395583128 3559256 n

Την παραίτησή της από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε από το δημοσίευμα ότι εισέπραττε τη σύνταξη της μητέρας της.

H παραίτηση της κ. Λοΐζου έρχεται λίγο μετά τη δημοσίευση άρθρων σε ΜΜΕ που ανέφεραν ότι «η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μυρσίνη Λοΐζου έπαιρνε παράνομα για 5,5 χρόνια την σύνταξη της νεκρής μητέρας της». Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα άρθρα η κ. Λοΐζου είχε καταδικαστεί σε δεύτερο βαθμό για το συγκεκριμένο αδίκημα.

Αντίδραση Τζανακόπουλου

«Είμαι σίγουρος ότι η κ. Λοΐζου θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει για τα σημερινά δημοσιεύματα. Είμαι πεπεισμένος ότι η κ. Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά», ανέφερε από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος ο οποίος ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Reportaz.

«Σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα, για το οποίο τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω, είμαι σίγουρος πως θα κάνει τα σχόλια και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει. Αυτό που καταλαβαίνω εγώ από αυτή την προσπάθεια να αμαυρωθούν και να στοχοποιηθούν πρόσωπα είναι πως η Νέα Δημοκρατία έχει βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή. Στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους για λόγους γιατί θέλουν να δημιουργήσουν μια ζώνη γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ έτσι ώστε κανένας να μη θέλει να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για μια πρακτική που δεν ταιριάζει σε μια σοβαρή σύγκρουση. Είμαι βέβαιος πως η κ. Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά. Δεν μπορώ να σχολιάσω μια υπόθεση δικαστική, τις λεπτομέρειες της οποίας δεν τις γνωρίζω. Η στοχοποίηση περί οικογενειοκρατίας και νεποτισμού εντάσσεται μέσα στην ίδια λογική. Να περιμένουμε την απάντηση και της ενδιαφερόμενης και να μη σπεύδουμε σε σεναριολογία», πρόσθεσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…