Παραιτείται από βουλευτής ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για να διεκδικήσει το δήμο Αθηναίων

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και…

spiliotopoulos 1

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη βουλευτική του έδρα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη Νέα Δημοκρατία Άρης Σπηλιωτόπουλος. Η παραίτηση του κ. Σπηλιωτόπουλου θα επισημοποιηθεί όταν θα ανακοινωθεί επισήμως οι υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αθηναίων.

H ονομασία του συνδυασμού του Άρη Σπηλιωτόπουλου  είναι «Αθήνα μπορείς» με έμβλημα τη νεραντζιά και την παρουσίασή του την πραγματοποίησε σήμερα στον πολυχώρο HUB στα Πετράλωνα. Στην σύντομη ομιλία του καταφέρθηκε εναντίον του κ. Γιώργου Καμίνη λέγοντας ότι είναι εξαφανισμένος από τα προβλήματα της πόλης και κατηγορώντας τον ότι δεν εκμεταλλεύτηκε τα περιθώρια που υπήρχαν και άφησε την Αθήνα στην μιζέρια εν αντιθέσει με τους γειτονικούς δήμους όπως ο Πειραιάς ή το Περιστέρι.

Ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος: «Στην ουσία είναι σαν να έχουμε δύο Αθήνες, την Αθήνα της εγκατάλειψης και την Αθήνα που δεν συμβιβάζεται. Η πρώτη είναι η Αθήνα της παρακμής, μία πόλη που ελπίζει στα ελάχιστα. Η άλλη είναι η Αθήνα που σχεδιάζει μία λύση με επίκεντρο τον άνθρωπο. Αυτή η πόλη πάνω απ όλα πληρώνει ακριβά την κρίση. Δεν αξίζει να κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών και να συμβιβαζόμαστε με το μίζερο και το γκρίζο».

Επιτέθηκε όμως και  κατά του κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την επιλογή του να «ρυπάνει» με αφίσες τον Δήμο. Έδωσε δε ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια της πόλης ως προϋπόθεση της ελευθερίας ενώ τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί την παρανομία και το παραεμπόριο. Αυτό τελειώνει οριστικά και με απόλυτο τρόπο δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Κυριακή

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της Κυριακής – «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει», έλεγαν οι αστυνομικοί

Ένα νέο ηχητικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας επιβεβαιώνει το «μπάχαλο» που επικρατούσε κατά…