Newsroom

Newsroom

Παραιτείται από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Απ. Λύτρας

Σε ανακοίνωσή του θα γνωστοποιήσει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται - Στις 4 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι της οι συγγενείς της, συνοδεία αστυνομικών

5375470

Την παραίτησή του από την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου αναμένεται να υποβάλει ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Σύντομα αναμένεται ανακοίνωσή του, στην οποία θα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους παραιτείται.

 

 

Εν τω μεταξύ, μετά τις 4 τα ξημερώματα έφυγαν από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου οι συγγενείς της, καθώς μέχρι αργά το βράδυ υπήρχαν άνθρωποι συγκεντρωμένοι έξω από το σπίτι, μετά τη σύλληψη της 39χρονης για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι γονείς και η αδελφή της κατηγορούμενης, καθώς και κάποιοι άλλοι συγγενείς που ήταν μέσα στο σπίτι, έφυγαν συνοδεία αστυνομικών προς άγνωστη κατεύθυνση. Έξω από το σπίτι είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος από το απόγευμα, που έμεινε στο σημείο έως και τις 3.30 τα ξημερώματα.

Το σπίτι εξακολουθεί να φυλάσσεται από αστυνομικούς και εκφράζονται ανησυχίες ότι και σήμερα θα υπάρξουν εκδηλώσεις οργής στο σημείο.

 

 

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…