Newsroom

Newsroom

Παράγοντας της UEFA… ο Γεραπετρίτης

Ο Υπουργός  Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την άγαρμπη προσπάθεια υποβάθμισης του περιστατικού με το «Oruc Reis» , προχωρά σε αναδίπλωση όσο αφορά το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, δείχνοντας  πόσο έχει χάσει την μπάλα... τόσο αυτός όσο και η κυβέρνηση.

4869044

Αν άκουγε κανείς τις δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας, πριν τη συνάντηση του με τους αξιωματούχους της UEFA στην Νιόν,  θα νόμιζε  ότι είναι πρόεδρος της ΕΠΟ που βγάζει τις αποφάσεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.  

 Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι μιλούσε για το νέο μνημόνιο στο ποδόσφαιρο σαν να επρόκειτο για τον εκλεγμένο πρόεδρο της ομοσπονδίας φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να κάνει και νομικές κρίσεις σχετικά με τις ποινές και τους νέους κανονισμούς.

Ομως στην πορεία προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα  με νέες δηλώσεις του και ανέφερε: ”Η UEFA συμφώνησε απολύτως ότι θα παρέχει στην ελληνική κυβέρνηση μία τεχνογνωσία που θα αφορά όλα τα κεφάλαια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Δηλαδή θα αφορά την αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, το κομμάτι της διαιτησίας, της βίας και της χειραγώγησης. Οι κατευθύνσεις που θα τεθούν από πλευράς UEFA θα κατατεθούν σε ένα μνημόνιο συναντίληψης που θα υπογράψει ο ίδιος ο πρόεδρος της UEFA με τον Έλληνα πρωθυπουργό σε επίσκεψή του εδώ στην Αθήνα σε λίγες ημέρες και οι προτάσεις αυτές θα τεθούν υπόψιν της ελληνικής Πολιτείας, η οποία θα έχει ένα ρυθμιστικό ρόλο. ”

Εν ολίγης πριν πάει να συναντηθεί με τους αξιωματούχους της UEFA ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε βγάλει τις ποινές, είχε αλλάξει την ΈΠΟ και είχε ορίσει δική του επιτροπή για το ποδόσφαιρο. Μετά όμως ήρθε η αναδίπλωση.. Αυτό θυμίζει λίγο την πρόσφατη παραβίαση του Τουρκικού ερευνητικού σκάφους «Oruc Reis», που ανέφερε ότι ήταν «Συγκυριακό» γεγονός, που προκλήθηκε λόγω «κακών καιρικών συνθηκών». 
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…