Newsroom

Newsroom

Παραδόθηκε μέλος του "Επαναστατικού Αγώνα"

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προσήλθε σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του 36χρονος (αρχικά ονόματος Κ. Κ) εις βάρος…

Στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προσήλθε σήμερα το πρωί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του 36χρονος (αρχικά ονόματος Κ. Κ) εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή Αθηνών για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”
Ο παραδοθείς εργαζόταν στο Εθνικό Τυπογραφείο και είχε εξαφανισθεί μετά τη σύλληψη των υπολοίπων μελών της οργάνωσης με τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε επαφές.
Ωστόσο από τις έρευνες της αστυνομίας που ακολούθησαν την εξάρθρωση της οργάνωσης δεν είχαν ταυτοποιηθεί δακτυλικά αποτυπώματα ή άλλα ενοχοποιητικά για εκείνον στοιχεία, σε κάποια από τις γιάφκες της οργάνωσης.
Σημειώνεται ότι στις 5 Οκτωβρίου ξεκινάει η δίκη για τον “Επαναστατικό Αγώνα” καθώς στις 11 του ίδιου μήνα λήγει το 18μηνο της προφυλάκισης των συλληφθέντων και θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Κατηγορούμενοι στην δίκη είναι οι: Παναγιώτα Ρούπα, Νίκος Μαζιώτης, Κώστας Γουρνάς, Χριστόφορος Κορτέσης, Ευάγγελος Σταθόπουλος, Σαράντος Νικητόπουλος και Μαρία Μπεραχά.
http://www.ethnos.gr

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…