Παραδοχή Πλεύρη, μέλους προανακριτικής για Novartis: Υπάρχει φωτογραφία μου με τον Μανιαδάκη

Ο Θάνος Πλεύρης παραδέχεται ότι «προφανώς και γνώριζε» τον Νίκο Μανιαδάκη, και δημιουργεί ζήτημα εξαίρεσής του από την προανακριτική Eπιτροπή για τη Novartis

2185330 2

Απέναντι στο αίτημα που έχει υποβάλει το ΚΙΝΑΛ να εξαιρεθούν τα δύο στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, (Παύλος Πολάκης και Δημήτρης Τζανακόπουλος) από την προανακριτική επιτροπή για την «σκευωρία» Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε σχολιάσει πως δεν μπορούμε να μπούμε στη λογική. Αναφέρουν μάλιστα «η επιχειρούμενη εξαίρεση βουλευτών είναι καταφανώς παράνομη, αντιθεσμική και συνιστά κοινοβουλευτικό πραξικόπημα».

Ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης, βουλευτής της ΝΔ ο οποίος μετέχει της προανακριτικής επιτροπής,  μιλώντας την Τρίτη το πρωί στο ραδιόφωνο του Alpha και στην εκπομπή του Τάκη Χατζή, παραδέχθηκε πως υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Νίκο Μανιαδάκη, πλην όμως τοποθέτησε χρονικά τις φωτογραφίες στην εποχή που συνυπήρχαν στο υπουργείο Υγείας ως σύμβουλοι του Άδωνη Γεωργιάδη. 

Όπως αναφέρει μάλιστα, υπήρχε φωτογραφία του με τον Νίκο Μανιαδάκη να πίνει καφέ στο Χίλτον τον οποίο «προφανώς εγνώριζε, γιατί ήταν στο υπουργείο Υγείας, όταν ήταν και εκείνος εκεί».

Η παραδοχή του Θ. Πλεύρη για τη συνάντηση και την ύπαρξη φωτογραφίας ουσιαστικά καίει, όπως είχε αποκαλύψει το Documento της Κυριακής, την πρόταση του ΚΙΝΑΛ για εξαίρεση των Τζανακόπουλου – Πολάκη από την προανακριτική Επιτροπή αλλά ταυτόχρονα οδηγεί σε εξαίρεση από αυτήν του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Οι μεθοδεύσεις του ΚΙΝΑΛ με τη άτυπη υποστήριξη της ΝΔ οδηγούν ουσιαστικά την Επιτροπή σε κυνήγι μαγισσών.

Η αναφορά του Θάνου Πλεύρη στο 02:00′

Πηγή: documentonews.gr 

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους