Παραδοχή Χαρδαλιά για «τρύπες» στο εμβολιαστικό πρόγραμμα μετά το σκάνδαλο με τους «γαλάζιους» εμβολιασμούς

Την ύπαρξη κενών στην επιτήρηση του εμβολιαστικού προγράμματος παραδέχτηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας στον απόηχο του σκανδάλου με τους παράνομους εμβολιασμούς «γαλάζιων» στελεχών.

Άγγελος Προβολισιάνος 01/03/2021 | 19:15

Κατά την απάντηση του σε επίκαιρη ερώτηση βουλευτή του ΚΙΝΑΛ στην Ολομέλεια της Βουλής, ο Νίκος Χαρδαλιάς προχώρησε στην εξής παραδοχή: «Δεν μπορεί να υπάρχει ένας ελεγκτής πάνω από κάθε εμβολιαστή ή γύρω από κάθε δομή από τις εκατοντάδες που υπάρχουν».

Ισχυρίστηκε, όμως, ότι τα κρούσματα εμβολιασμών εκτός σειράς αποτελούν την «απόλυτη εξαίρεση» γιατί είναι «τρία, τέσσερα ή πέντε».

Εν συνεχεία, δεσμεύτηκε πως η κυβέρνηση δε θα κάνει «βήμα πίσω» και πως θα είναι «αμείλικτη» στην αντιμετώπιση του προκλητικού φαινομένου.

«Δεν φταίει η κυβέρνηση για την κλιματική αλλαγή»

Ανεπιστρεπτί έχουν περάσει για τη ΝΔ οι εποχές που τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνοδεύονταν με εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες, καθώς ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας ότι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής «δεν έχουν να κάνουν με την κυβέρνηση».

Συγκεκριμένα, απαντώντας για το κρατικό μπλακάουτ που προκάλεσε η «Μήδεια», ο υφυπουργός μίλησε για την ανάγκη να δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό «βάση κουλτούρας» σε σχέση με την αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων.

«Τέτοια θέματα θα τα έχουμε συνέχεια. Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι το ανάθεμα και οι κατάρες. Το τι έγινε και το τι δεν έγινε. Το θέμα είναι να συνεννοηθούμε όλοι ότι αυτό είναι ένα ζήτημα πατριωτικό και θα πρέπει όλοι να συνεργαστούμε απέναντι στην κλιματική αλλαγή» είπε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: documentonews.gr