Παραδίδει την έδρα του στη νέα Βουλή ο Σπύρος Πνευματικός

Την έδρα του στη Βουλή θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στην Εύβοια, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη

5757740

Την απόφασή του να παραδώσει στη Νέα Δημοκρατία τη βουλευτική έδρα που εξασφάλισε στις εκλογές της Κυριακής ανακοίνωσε μέσω Facebook ο Σπύρος Πνευματικός, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο μετά από τις διαβόητες πλέον δηλώσεις του για τους καρκινοπαθείς, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός εκλογικής μάχης.

O Σπύρος Πνευματικός ήταν τρίτος στη λίστα της ΝΔ στην Εύβοια, όπου το κόμμα εκλέγει τρεις βουλευτές. Ωστόσο, παρέδωσε την έδρα πίσω στη Νέα Δημοκρατία, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει.

«Είμαι ειλικρινώς υπόχρεος και ευγνώμων για την ψήφο και τη στήριξη των πολιτών της Εύβοιας. Η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα, στον οποίο συμμετείχα τα προηγούμενα χρόνια. Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συνανθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε ο Σπυρος Πνευματικός.

Μετά την εξέλιξη αυτή, την έδρα του στη Βουλή θα πάρει η πρώτη επιλαχούσα της ΝΔ στην Εύβοια, Κωνσταντίνα Καραμπατσώλη.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…