Παραδέχτηκε τα τραπεζώματα σε υπόδικους στην ΤτΕ ο Στουρνάρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Παραδέχτηκε τα… τραπεζώματα υπόδικων στην ΤτΕ ο Γιάννης Στουρνάρας, όταν απάντησε -χάνοντας τη ψυχραιμία του- στις ερωτήσεις του Νίκου Νικολόπουλου. «Θα καλώ στην τράπεζα όποιον θέλω εγώ» είπε υψώνοντας τον τόνο της φωνής του.

57221dcb1dc5240d3b8b4e55

Όταν πήρε το λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ έθεσε το ερώτημα στον διοικητή της ΤτΕ αν έχει γευματίσει στο «δώμα» της τράπεζας με τον κατηγορούμενο και στενό συνεργάτη του Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου.

Ο Γιάννης Στουρνάρας, αφού παραδέχτηκε ότι συναντήθηκε τόσο με τον Παπασταύρου όσο και με την υπόδικη Αναστασία Σακελλαρίου για την υπόθεση του ΤΤ, έχασε τη ψυχραιμία του και απάντησε ότι θα καλεί στην τράπεζα όποιον θέλει, προσθέτοντας πως και η… Λαγκάρντ είναι κατηγορούμενη.

«Είναι μαγαζί σας; Μπράβο» επανήλθε ο Νικολόπουλος με τους τόνους να ανεβαίνουν και ο Στουρνάρας να απαντά και πάλι ότι «θα καλώ όποιον θέλω εγώ».

«Την Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου, επειδή όποιον ήθελε καλούσε, κάλεσε και τον κ. Πρετεντέρη» πρόσθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής, με τον διοικητή της ΤτΕ να ρωτά: «Γιατί κατηγορείται για κάτι;».

Τα αίματα άναψαν κι άλλο στη συνέχεια:

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Στο σπίτι σας να τα κάνετε τα ραντεβού. Όχι, στην ΤτΕ με τα λεφτά του ελληνικού λαού. Κάλεσε και τον Πρετεντέρη. Η συμμετοχή σας σε γεύμα των 8… Να πληρώνουμε εμείς για να καλείς όποιον θέλεις. Με τα λεφτά των Ελλήνων είσαι εκεί.

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Κι εσύ το ίδιο. Ντροπή σου. Σας ξέρω καλά ποιος είστε. Κρινόμαστε όλοι.

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κι εγώ και ο ελληνικός λαός ξέρουμε εσένα. Κατέβα σε εκλογές να σε δούμε. Πάντα διορισμένος ήσουν. Παιδί του σωλήνα.

Δείτε το βίντεο: