Παρά τη σκιά του Qatargate: Κανονικά υποψήφιος με τη ΝΔ ο Αβραμόπουλος

Η λιτή ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αβραμόπουλου ο οποίος έχει εμπλακεί στο σπιράλ καταγγελιών για το Qatargate

Υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος όπως ανακοίνωσε το κυβερνών κόμμα.

«Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου» αναφέρει η ΝΔ στη λιτή της ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το σκάνδαλο του Qatargate έχει ακουμπήσει τον Δημήτρη Αβραμόπουλο καθώς διεθνή ΜΜΕ είχαν αποκαλύψει ότι ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος όχι μόνο συμμετείχε στην αμαρτωλή ΜΚΟ του Αντόνιο Παντσέρι – από την οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί – αλλά έπαιρνε και χρήματα από αυτήν. Μάλιστα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είχε δώσει εντολή για επείγουσα έρευνα για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Συγχαρητήρια Μακρόν σε Ερντογάν: Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μαζί τεράστιες προκλήσεις

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την επανεκλογή του στην προεδρία της…