Παππάς για Μητσοτάκη: Είναι κομμάτι του παλαιού κομματικού συστήματος και κατεστημένου

Σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα των εκβιαστών δημοσιογράφων και την πιθανή εμπλοκή του Γιώργου Κουμουτσάκου σε αυτό, έκανε με δηλώσεις του ο Νίκος Παππάς.

56f8f74e1dc524dc088b47e9

Μιλώντας στα Παραπολιτικά, ο υπουργός Επικρατείας, κατήγγειλε τον αρχηγός της ΝΔ για εκκωφαντική σιωπή, καλώντας τον να απαντήσει.

«Δεν μπορεί να απειλείται η κυβερνητική εκπρόσωπος από τον εκπρόσωπο της ΝΔ με μηνύσεις και αγωγές όταν ασκεί πολιτική κριτική για το θέμα των εκβιαστών δημοσιογράφων» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγήσει γιατί η ΝΔ «σιωπά εκκωφαντικά» -όπως σημείωσε- και δεν ξεκαθαρίζει τη στάση της απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και διαπλοκής.

Συνεχίζοντας ο κ. Παππάς υπογράμμισε πως «η ΝΔ οφείλει κυρίως στον εαυτό της να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς της με το παρελθόν», ενώ εξαπέλυσε ταυτόχρονα βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως «είναι κομμάτι του παλαιού πολιτικού κατεστημένου με ότι αυτό σημαίνει σε σχέση με εξαρτήσεις και συστήματα δεσμεύσεων. Έχει μια πολιτική πορεία που τον κάνει κομμάτι του παλαιού κομματικού συστήματος και κατεστημένου».

Κατέληξε λέγοντας πως η τοποθέτηση της ΝΔ στην αυριανή προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή και τη διαφθορά θα είναι μια ιστορικού τύπου τοποθέτηση που θα έχει πολύ ενδιαφέρον για τη διαμόρφωση του πολιτικού σκηνικού στην επόμενη φάση.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…