Οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ τρέχουν με ραγδαίους ρυθμούς μετά την εκλογή των συνέδρων που ολοκληρώθηκε χθες (03/11) και οι οποίοι θα πάρουν τις αποφάσεις για την επόμενη μέρα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο έκτακτο συνέδριο που θα διεξαχθεί από τις 8 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου.
Για όσα συμβαίνουν τοποθετήθηκε τι βράδυ της Κυριακής (03/11) μιλώντας στο Attica Tv κα ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Παππάς, ο οποίος ανέφερε ότι «δεν είναι καθόλου αναπόφευκτη μια νέα διάσπαση».
«Θεωρώ ότι η δημοκρατική διαδικασία είναι μια διαδικασία λυτρωτική.
Αποτυπώνει και τη βούληση των μελών, στην οποία οφείλουμε να συνταχθούμε για να πειθαρχήσουμε.
Και καλά θα κάνουμε όλοι και όλες να μην το υπονομεύουμε με τις δημόσιες τοποθετήσεις μας», σημείωσε ο Νίκος Παππάς.
Και από την εξέλιξη των πραγμάτων, που η ίδια η Novartis παραδέχθηκε ότι κινήθηκε παρανόμως στην Ελλάδα.
Σημαίνει ότι ήρθε ενώπιον τεκμηρίων και αποδείξεων, για τις παράνομες προσεγγίσεις της», είπε σε άλλο σημείο σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από το σκάνδαλο Novartis.
Θα πρέπει να λέγεται νόμος Παππά – Μητσοτάκη. Εγώ κρατάω όσα έχει γράψει ο Αλέξης Τσίπρας στον πρόλογο του βιβλίου μου.
Η πορεία των πραγμάτων έχει δείξει τι κάναμε και τι θα έπρεπε να κάνουμε», τόνισε για τις τηλεοπτικές άδειες.
Εγώ δεν νιώθω αδικημένος σε καμία περίπτωση. Όταν αποφασίζεις να μπεις στην Πολιτική πρέπει να είσαι έτοιμος να χτυπηθείς» κατέληξε ο Νίκος Παππάς.
Ειδήσεις σήμερα:
Κλειστά σχολεία τη Δευτέρα: Στις 4 Νοέμβρη «το υπουργείο Παιδείας παίρνει αποβολή από τους μαθητές»