Παππάς: Αποκάλυψε την ατάκα Κουτσούμπα για Μπακογιάννη (video)

«Εμείς το πιστεύαμε αυτό, εντάξει καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για το σύστημα που είναι δύσκολο να το «ρίξεις», σχολίασε για την ήττα Μπακογιάννη ο Νίκος Παππάς

1698395117165

O πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ζαρίφη 2» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ μίλησε και για το τι έγινε κατά την επίσκεψή του στον Περισσό και τον γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς:

«Κάποια στιγμή είχα την σκέψη να κατέβω στα αυτοδιοικητικά, πήρα την πρωτοβουλία. Έπρεπε όμως όπως δυστυχώς είναι αναπόφευκτο να έχουμε και κάποιους κομματικούς μηχανισμούς από πίσω.

Εγώ με τους συνεργάτες μου φτιάξαμε μια παράταξη διευρυμένη χωρίς χρώματα. Προφανώς και απευθύνθηκα… στην αρχή πήγα στους φίλους μου στο ΚΚΕ στον Περισσό, μίλησα με τον κύριο Κουτσούμπα. Δυστυχώς φάγαμε άκυρο, θέλω να πω ότι εγώ ήθελα να κάνω κάτι διευρυμένο χωρίς να υπάρχουν χρώματα και κόμματα από πίσω.

Μου είπαν ότι αυτή η θέση είναι καταχωρημένη, υπάρχουν και καρέκλες. Μου είπαν μάλιστα ότι θα φάω και το κεφάλι μου, δεν χάνει ο Μπακογιάννης. Εμείς το πιστεύαμε αυτό, εντάξει καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για το σύστημα που είναι δύσκολο να το «ρίξεις».

Ουσιαστικά επιβεβαιωθήκαμε όταν έχασε, αυτή είναι η επιβράβευσή μας γιατί εμείς το πιστεύαμε από την αρχή», τόνισε στην αρχικά ο πρώην καλαθοσφαιριστής, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Αλέξη Τσίπρα:

«Μετά είχαμε μια κουβέντα με τον κύριο Τσίπρα, ο οποίος του άρεσε το όραμά μας, το αφήγημά μας, δεν ξέρω πως να το πεις. Είχε κι αυτός κάποιες όμορφες ιδέες, εγώ δεν τον ήξερα τον άνθρωπο. Τελικά μας στήριξε, φτιάξαμε την επιτροπή και το προχωρούσαμε σιγά σιγά», συμπλήρωσε.

«Θέλαμε να το κάνουμε σωστά, όχι τσαπατσούλικα. Ξέραμε από την αρχή ότι οι αυτοδιοικητικές είναι πιο προσωποκεντρικές εκλογές. Έχει να κάνει πιο άμεσα με έργα, πράξεις, πιο χειροπιαστά πράγματα.

Ξέραμε ότι ο προηγούμενος δήμαρχος τα έκανε μαντάρα, άρα, όλο το κύμα που είχαμε εμείς είχε να κάνει και με την δική μου προσωπικότητα, διαδρομή, ό,τι έβλεπε ο καθένας σ’ εμένα. Αλλά κυρίως ήταν πολλοί αντιμπακογιαννικοί που ήθελαν αυτή η πόλη να βρει τα πατήματά της.

Το πιστεύαμε και έστω και εμμέσως δικαιωθήκαμε γιατί ξέραμε ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Δεν υποτιμώ βέβαια τον νέο δήμαρχο, τον Χάρη Δούκα, αλλά θεωρώ ότι αν το συνεχίζαμε και αν πραγματικά υπήρχε στο πρόσωπό μας μια καθολική στήριξη σε αυτά που συμφωνήσαμε θα ερχόμουν εδώ σαν δήμαρχος και όχι σαν ανθυποσελέμπριτι»

Διαβάστε περισσότερα: Παππάς για Λιάγκα: «Κυνηγά τον Κασσελάκη επειδή τα έχει με τον Τάιλερ, γιατί δεν κυνηγά τον Κυριάκο με την Μαρέβα»

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

δικαιοσύνη 1

Στη φυλακή πολύ γνωστός δικηγόρος της Αθήνας – Καταδικάστηκε για βιασμό δύο παιδιών

Ο 64χρονος δικηγόρος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε τις αποδιδόμενες σε βάρος του κατηγορίες, ισχυριζόμενος…