Παπαθανάσης: Τώρα του φταίει το Documento και ο Βαξεβάνης για τις δανειακές υποχρεώσεις του

Έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια ο υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ν. Παπαθανάσης, και πλέον στοχοποιεί τον δημοσιογράφο και εκδότη του Documento Κ. Βαξεβάνη, για τις αποκαλύψεις σε βάρος του, καθώς επαλαμβάνει ότι «όλα είναι ψέματα« και ότι «υπάρχει δολοφονία χαρακτήρων»

Για ψεύδη κάνει λόγο ο Ν. Παπαθανάσης, μετά τις αποκαλύψεις του Documento που αναφέρει πως ο έμπιστος του Κυριάκου Μητσοτάκη αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό για καταδολίευση δανειστών. Ευρισκόμενος ήδη σε δύσκολη θέση καθώς δεν απαντάει στο καίριο ερώτημα, πώς κατέληξε να κάνει συμβιβασμό με την τράπεζα για να κλείσει το χρέος του που ανέρχεται σε 1,8 εκατ. ευρώ, , την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες αγωνιούν καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δανείων τους, ο ίδιος επέλεξε να στοχοποιήσει την εφήμερίδα Documento και τον εκδότη-δημοσιογράφο, Κώστα Βαξεβάνη, επειδή έφεραν στο φως της δημοσιότητας την αποκάλυψη. Άξίζει να επισημανθεί ότι σε άλλη μια εκπομπή, ο οικοδεσπότης δημοσιογράφος αρνείται να ξεφυλλίσει το Documento και να φτάσεις στο δισέλιδο ρεπορτάζ, για να του επιδείξει τις έγγραφες αποδείξεις και να τους κάνει τις ουσιαστικές ερωτήσεις…

«Ο κ. Βαξεβάνης, το Documento και ο ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζονται. Δολοφονούν χαρακτήρες και κανιβαλίζουν. Όλα είναι ψέματα, έχω πάρα πολλά ένσημα. Έχω πληρωμένα ένσημα 35 χρόνια, διπλές εισφορές. Έχω μηδενική οφειλή και στον ΕΦΚΑ και στο Δημόσιο. Δεν χρωστάω», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και συνέχισε «Ο κ. Βαξεβάνης και το Documento συνεχίζει αυτή την στοχοποιημένη κατάσταση εναντίον μου. Δεν οφείλω ούτε ένα λεπτό του ευρώ σε κανένα δημόσιο ταμείο. Έχω ένα δάνειο για το σπίτι μου, το οποίο εξυπηρετώ. Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ, δεν έχω κανένα ποινικό αδίκημα και δεν έχω καμία εκκρεμή δίκη στον αέρα. Ανέτρεξαν 18 χρόνια πίσω σε μία εγγύηση που είχα δώσει. Δεν μπορούν να συγκριθούν στην ανάπτυξη, θέλουν να απαξιώσουν το έργο που έχει γίνει. Φτάνει πια με αυτή την ελεεινή συμπεριφορά του Documento και του κ. Βαξεβάνη. Φτάνει πια, είμαι στοχοποιημένος. Λένε ψέματα, είναι ψεύτες» υποστήριξε ο κ . Παπαθανάσης.

Το αληθές βέβαια είναι ότι ο κος Παπαθανάσης, ο υπουργός που πουλάει Ανάπτυξη και Επενδύσεις, ο έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη, έχει στην πλάτη του από τις 29-05-2018 το με αριθ. 1015652 Ηλεκτρονικό Κατασχετήριο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών ΚΕΑΟ…Αλλά για αυτό κουβέντα.