Παπανώτας: Η πρώτη αντίδραση – Καρφιά σε Μπεκατώρου και Κασσελάκη (video)

Δείτε όσα είπε ο Δημήτρης Παπανώτας μετά τη διαγραφή του απ' το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Παπανώτας 2

Άμεση παρέμβαση μερικά λεπτά μετά τη διαγραφή του έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «T life», ο οποίος σχολίασε όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες πετώντας βέλη κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ και της Σοφίας Μπεκατώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος επισήμανε αρχικά «Είπα σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ “αν δεν έχετε τα κότσια να αντιμετωπίσετε τις επιθέσεις που θα δεχθώ, τότε θα παραιτηθώ”. Μου είπαν, όχι Δημήτρη, μείνε, θα σε στηρίξουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε προσωπικά και στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι ήταν ο πρώτος που τον στήριξε όταν κατέβηκε για την ηγεσία του κόμματος  και ότι θέλει να του το θυμίσει, ενώ παράλληλα για τη Σοφία Μπεκατώρου είπε: «Είμαι πρόθυμος να κάτσω σε ένα πάνελ μαζί της, να μιλήσουμε για όλα τα θέματα. Ουσιαστικά απέπεμψαν τον Παπανώτα επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, μια συμπεριφορά που δεν είναι σωστή μεταξύ συνυποψηφίων».

Στο τέλος έκανε επίθεση και στον ΣΚΑΪ ότι παραποίησε τα λόγια του, λέγοντας πως ούτε ο ίδιος δεν έχει το αρχικό βίντεο των δηλώσεων του.

Εκτός ευρωψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ο Παπανώτας – Η ανάρτηση Κασσελάκη

Ο Δημήτρης Παπανώτας μετά από δηλώσεις του που προκάλεσαν αντιδράσεις μένει εκτός ευρωψηφοδελτίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρά την εκλογή του στις προκριματικές εκλογές.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την εξαίρεση Παπανώτα

Σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ που -για πρώτη φορά, με δική μου δέσμευση- επέλεξαν οι ίδιοι τους υποψήφιους ευρωβουλευτές μας.

Όμως υπάρχουν περιπτώσεις που ο Πρόεδρος πρέπει να παρέμβει για να μη «φορτώσει» ευθύνες αλλού νίπτοντας τας χείρας του.

Ειδικά επειδή οι γυναίκες, δυστυχώς, ακόμη υφίστανται πολλαπλές διακρίσεις, ανισότητες και έμφυλη βία.

Με λύπη αναγκάζομαι να εξαιρέσω από το Ευρωψηφοδέλτιο τον Δημήτρη Παπανώτα.

Γνωρίζω ότι εξέδωσε διορθωτική ανακοίνωση, όμως το θέμα στο οποίο αναφέρθηκε είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και δε χωρεί συζήτηση. Ιδίως για το κόμμα που έχει προμετωπίδα του τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα.