Παπανώτας: Αποχώρησε όταν ήταν η «ώρα» του Βερύκιου – Τι δήλωσε η Τσιμτσιλή (video)

O Δημήτρης Παπανώτας έφυγε από το πλατό όταν ήρθε η ώρα για τη στήλη του Δήμου Βερύκιου

Παπανώτας

O Δημήτρης Παπανώτας αποχώρησε από τη εκπομπή του ALPHA όταν έφτασε η στιγμή για την ενότητα του Δήμου Βερύκιου.

Ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές και επειδή η στήλη του Δήμου Βερύκιου περιστρέφεται γύρω από την πολιτική επικαιρότητα, το κανάλι αποφάσισε να μη συμμετέχει ο Δ. Παπανώτας σε αυτό το κομμάτι της εκπομπής έως την Τρίτη 23 Απριλίου.

Έπειτα από αυτήν την ημερομηνία ξεκινά κι επίσημα η προεκλογική περίοδος, οπότε ο δημοσιογράφος θα αποχωρήσει οριστικά από την εκπομπή Happy Day.

«Δημητράκη μου θέλω να πω κάτι. Μέχρι και την Τρίτη που σταματάς επίσημα από την εκπομπή γιατί ξεκινά η προεκλογική περίοδος, είναι απόφαση σταθμού λόγω της ανεξαρτησίας και της δεοντολογίας να μη συμμετέχεις στο κομμάτι του Δήμου Βερύκιου, στο οποίο έχεις αρθρώσει λόγο όλα αυτά τα χρόνια και νομίζω το έχεις κάνει με συνέπεια και αξιοπρέπεια», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησης του Δημήτρη Παπανώτα και συμπλήρωσε:

«Ωστόσο γι’ αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν, οφείλουμε να σεβαστούμε τους κανόνες τηλεόρασης, ανεξαρτησίας και δεοντολογίας και δυστυχώς, από το να σε έχουμε και να μη μιλάς γιατί αυτό δε γίνεται γιατί είσαι ένας πολύ δυναμικός συνομιλητής, τσίμπα μία μίνι σοκολατίτσα, και τα λέμε στο επόμενο κομμάτι της εκπομπής».

Παπανώτας: Η αποχώρηση και τα συγχαρητήρια

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…