Newsroom

Newsroom

Παπανικολάου (ΟΕΝΓΕ) στο documentonews.gr: Ιδιωτική κλινική ζήτησε για βιοψία 7.000-10.000 ευρώ

«Αυτό είναι μαυραγοριτισμός με τις πλάτες μιας κυβέρνησης η οποία δρα σαν συμμορία διαπλοκής»

nosokomeio1 1

Θησαυρίζουν πάνω στον πόνο και στην απόγνωση των ασθενών τα ιδιωτικά νοσοκομεία. Συγκεκριμένα,  ο γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ κ. Παναγιώτης Παπανικολάου μιλώντας στο Documentonews.gr ανέφερε ότι «σε πολύ γνωστό θεραπευτήριο των Αθηνών  από αυτά που αρνείται  η κυβέρνηση να επιτάξει για να πάρουν και ασθενείς με covid το πόσο που ζήτησαν για μια βιοψία παρά την ομαδική ιδιωτική ασφάλεια του ασθενή ήταν  7000-10.000 ευρώ».

«Αυτό είναι μαυραγοριτισμός με τις πλάτες μιας κυβέρνησης η οποία δρα σαν συμμορία διαπλοκής» σχολιάζει ο κ. Παπανικολάου. «Με πολιτική της απόφαση η κυβέρνηση  ευνούχισε το ΕΣΥ και το έχει μετατρέψει σε σύστημα περίθαλψης που θα ασχολείται μόνο με μια νόσο για να θησαυρίζουν οι ιδιώτες μεγαλοκλινικάρχες εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση που έχει δημιουργήσει η ίδια η κυβέρνηση στο ΕΣΥ» καταλήγει ο ίδιος.

Την ίδια ώρα σε ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό του στο twitter o γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου αναφέρει:

«Μόνο σήμερα και μόνο σε εμένα εκκλήσεις 3 ασθενών με πρωτοδιαγνωσθείσες νεοπλασίες εγκεφάλου που τους εκβιάζουν ιδιώτες κλινικάρχες απαιτώντας “γη και ύδωρ” εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση στο ΕΣΥ.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.

Εσάς και το γκουβέρνο που σας κάνει τις πλάτες»

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…