Παπανδρέου: Ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΕΛΙΑ …μήπως ΔΗΜΑΡ;

Την έντονη φημολογία για υποστήριξη των Παπανδρεϊκών στη ΔΗΜΑΡ πυροδοτεί η σύνθεση του πάνελ στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας…

pap kouv

Την έντονη φημολογία για υποστήριξη των Παπανδρεϊκών στη ΔΗΜΑΡ πυροδοτεί η σύνθεση του πάνελ στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά. Στην παρουσίαση θα βρεθούν δίπλα-δίπλα, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με τον Real Fm, στη Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζουν «αρκετά προκλητική» την κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου καθώς θα πάει στην παρουσίαση με τον Φώτη Κουβέλη, ενώ δεν έχει κάνει καμία δήλωση στήριξης στην «Ελιά».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά και οι στενοί του συνεργάτες, σύμφωνα πάντα με τον Real Fm, δε σκοπεύουν να κάνουν καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα. Το μόνο που σχολιάζουν είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, είναι στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου που έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και προσχώρησε στην Δημοκρατική Αριστερά.

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018