Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι πού τα πάτε;»

Αιχμές για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης άφησε ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου στο πλαίσιο της ομιλίας του επί του κρατικού προϋπολογισμού 2021.

5205587

Παρά τις μεγάλες εξαγγελίες της, το πραγματικό πρόσωπο της ΝΔ φαίνεται από “σειρά αποφάσεων για την διαχείριση των χρημάτων, τη δημιουργία νέων υπηρεσιών, θεσμών, αλλά και την πρόσληψη εργαζομένων στο δημόσιο, με έκτακτες διαδικασίες και χωρίς την τήρηση των προβλεπομένων από τη Διαύγεια” είπε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε ότι “χρήματα των πολιτών, σπαταλήθηκαν με τη γνωστή κορονο-λίστα, για τη χειραγώγηση των ΜΜΕ και την ευνοϊκή αντιμετώπιση της κυβέρνησης, ενώ με τις ρυθμίσεις που εισήχθησαν πρόσφατα, για τα τηλεοπτικά κανάλια, τιμωρούνται οι εργαζόμενοι και επιφέρεται βαρύτατο πλήγμα στην ενημέρωση και τη Δημοκρατία, ενώ οι χαριστικές ρυθμίσεις για τους ιδιοκτήτες περισσεύουν”.

Ο πρώην πρωθυπουργός είπε ότι ο μεταρρυθμιστικός χαρακτήρας της πολιτικής της κυβέρνησης, για τον οποίο επαίρεται, “εδώ και καιρό μοιάζει με κακόγουστο αστείο” καθώς “εισάγετε πάλι την γαλάζια συνέντευξη του κ. Παυλόπουλου στο ΑΣΕΠ. Να ξεχάσουμε τους άπειρους σταζιέρ και τους συμβασιούχους του κ. Παυλόπουλου, που τους κοροϊδέψατε, κλείνοντας το μάτι για μια δήθεν μονιμοποίηση; Ούτε εδώ ελήφθη το μήνυμα των αιτιών της κρίσης και της προσφυγής στον αναγκαστικό δανεισμό” είπε ο κ. Παπανδρέου και συνέχισε: “Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς από το γεγονός ότι, ακόμη και σήμερα, ο κ. πρωθυπουργός, δηλώνει ότι για την κρίση, φταίει το «λεφτά υπάρχουν» και όχι η οικονομική διαχείριση και η λογιστική απάτη της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή. Κύριε Μητσοτάκη, λεφτά υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι άλλο. Πού τα πάτε;” ρώτησε ο κ. Παπανδρέου.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…