Παπαχριστόπουλος: Θα ψηφίσω τη Συμφωνία των Πρεσπών και μετά θα παραδώσω την έδρα μου

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Παπαχριστόπουλος, αποκλείοντας ωστόσο την πιθανότητα να προσχωρήσει σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος στην τρέχουσα Βουλή.

Ο βουλευτής, μιλώντας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, επανέλαβε πως θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και έπειτα θα παραδώσει την έδρα του, εκτός κι αν διαγραφεί από το κόμμα του, οπότε θα παραμείνει ανεξάρτητος, ενώ για τον Πάνο Καμμένο δήλωσε: «Εγώ διαφωνώ με την άποψή του για τις Πρέσπες, όμως ο Καμμένος δεν είναι υποκριτής».

«Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή για αυτήν την κατάσταση», ανέφερε σχετικά με το μέλλον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων, «δε ρίχνεις την κυβέρνηση που φτιάχτηκε για να πολεμήσει τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της».

Κληθείς να απαντήσει στο αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

MέΡΑ25 για πρόσφυγες τους Εβρου-Αυτή είναι η ακροδεξιά κατρακύλα του κράτους του κ. Μητσοτάκη

«Εδώ και μία εβδομάδα 40 Σύροι πρόσφυγες, μεταξύ των οποίων και 15 παιδιά, παραμένουν εγκαταλειμμένοι…