Παπαγγελόπουλος: Η πλειοψηφία των εισαγγελέων και των δικαστών συμφωνεί με την κυβέρνηση για το πόθεν έσχες

«Είναι εντελώς άδικο για τους εισαγγελείς και δικαστές της χώρας μας να τους αποδίδεται ότι είναι απέναντι στην κυβέρνηση στο θέμα της ηλεκτρονικής υποβολής πόθεν έσχες» δηλώνει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης

«Η συντριπτική πλειοψηφία των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών είναι απόλυτα σύμφωνη με τη στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία, άλλωστε, απορρέει από την παλλαϊκή επιταγή για απόλυτη διαφάνεια σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου (…) Κάποιοι , ελάχιστοι, επαναλαμβάνω, δικαστικοί λειτουργοί παραβιάζουν τη διάκριση των εξουσιών και πολιτικολογούν κατά της κυβέρνησης»: Αυτά σημειώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Στην ίδια συνέντευξη ο υπουργός προβλέπει νίκη του Αλ. Τσίπρα στις επόμενες εκλογές, ενώ ερωτηθείς για το εάν ο κ. Καραμανλής εκτιμά πως θα κληθεί να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας απαντά: «Αν χρειαστεί, ο Καραμανλής δεν θα διστάσει καθόλου».

Στο ερώτημα αν «με τον κ. Σημίτη υπάρχει θέμα», ο Δ. Παπαγγελόπουλος δίνει την εξής απάντηση: «Αν εννοείτε πολιτικό θέμα, εκτιμώ ευτυχώς όχι (…) αν εννοείτε ποινικό θέμα, δεν γνωρίζω. Αρμόδια είναι η Δικαιοσύνη».

Κληθείς τέλος να πάρει θέση αν ο κ. Πρ. Παυλόπουλος «αξίζει μία δεύτερη θητεία στην Προεδρία», ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης υπογραμμίζει: «Ο Προκόπης Παυλόπουλος, κατά κοινή παραδοχή, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό είναι ένας εξαίρετος Πρόεδρος».

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

Το ΠΑΣΟΚ «αδειάζει» Μητσοτάκη: Ουδέποτε υπήρξε επίσημο θεσμικό αίτημα συνάντησης με τον Ανδρουλάκη

«Βάπτισε ως θεσμική πρόσκληση ένα πρόχειρο... "τα λέμε", που αντάλλαξε με τον Νίκο Ανδρουλάκη»

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Φρίκη στη Λακωνία: 13χρονη καταγγέλλει ότι γέννησε το παιδί του βιαστή της – Βιάστηκε και μετά τη γέννα

Η υπόθεση αφορά μια 13χρονη ανήλικη από τη Λακωνία, η οποία βιάστηκε επανειλημμένα, και όταν…