Newsroom

Newsroom

Παπαδημούλης: Σαμαράς-Βενιζέλος είχαν αποφασίσει να πάμε σε εκλογές (βίντεο)

Την εκτίμηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησαν στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής, γιατί είχαν αποφασίσει να…

2070362

Την εκτίμηση ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προχώρησαν στην επίσπευση της προεδρικής εκλογής, γιατί είχαν αποφασίσει να πάμε σε εκλογές, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

«Η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς μαζί με τον κ. Βενιζέλο επέσπευσαν την προεδρική εκλογή και άφησαν ανοιχτό για έγκριση το συμφωνημένο κατά 95% πακέτο μέτρων με την τρόικα ήταν δεδομένο ότι έχουν αποφασίσει ότι πάνε για εκλογές. Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο κ. Σαμαράς επιδιώκει μία διαχειρίσιμη ήττα, προκειμένου να σιγουρέψει ότι θα κρατήσει την καρέκλα του ηγέτη της ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε, επίσης, ότι, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, θα συγκροτήσει κυβέρνηση ευρύτερου φάσματος. «Αν ο πολίτης μας δώσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές, δεσμευόμαστε ότι δεν θα σχηματίσουμε μονοκομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, αντιθέτως θα έχουμε τη δυνατότητα να συγκροτήσουμε μία κυβέρνηση ευρύτατου φάσματος από έντιμους και ικανούς ανθρώπους, που θα είναι διατεθειμένη να υπηρετήσει το πρόγραμμά μας», τόνισε.

Δείτε το βίντεο από το MEGA:

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…