Παπαδημούλης: Εντυπωσιακή η kolotoumpa του Νίκου Δένδια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Η δήλωση Δένδια για τη στάση της ΝΔ όταν υπογραφόταν η συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί πολιτικά... πάθη.

4730393

«Προεκλογική ψηφοθηρική πατριδοκαπηλία» χρεώνει στη ΝΔ ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις Δένδια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με τις οποίες η πολυσυζητημένη Συμφωνία δεν ήταν «προδοτική».

«Εντυπωσιακή και ευπρόσδεκτη η kolotoumpa του Υπουργού Εξωτερικών, προφανώς με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οφείλουν όμως κ μια συγγνώμη για την προεκλογική ψηφοθηρική πατριδοκαπηλία της ΝΔ, με fake news της Ακροδεξιάς», αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην ανάρτησή του.

Μάλιστα έγραψε τη λέξη «κωλοτούμπα» με λατινικούς χαρακτήρες, προφανώς αναφερόμενος στη διεθνοποίηση της λέξης που πλέον έχει γίνει γνωστή πανευρωπαϊκά.

Σημειώνεται, ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε συνέντευξή του στον Real FM υποστήριξε ότι «σε αυτήν τη συγκυρία δεν είναι σωστό να μιλάμε για προδοσία». «Αυτά», πρόσθεσε, «γίνονται στο πλαίσιο ενός οξύτατου πολιτικού λόγου, όχι παραδεκτού κατά την άποψή μου, αλλά δεν χρειάζεται κανείς ούτε να τα υιοθετεί, ούτε να τα διατηρεί σαν πολιτική παρακαταθήκη».

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

6200347

Κωνσταντοπούλου: Αυτοί είναι οι 33 υποψήφιοι για τις Ευρωεκλογές – Μέσα Στόκας και Σαββιδάκης (photos)

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε το ευρωψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο οποίο συμμετέχουν και «γνωστά ονόματα»