Παπαδημητρίου: Fake news ότι δικαιολογώ το «ξεβράκωμα» πολιτών από την αστυνομία

Αντί συγνώμης ο βουλευτής της ΝΔ ζητάει και τα ρέστα, κάνοντας λόγο για διαστρέβλωση όσων είπε...

ek babis

Για fake news και σκόπιμη διαστρέβλωση της τοποθέτησής του κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου, με αφορμή τις δηλώσεις περί νόμιμου ξεβρακώματος διαδηλωτών όταν πρόκειται για μπαχαλάκηδες.

«Δεν είναι η πρώτη φορά, είναι όμως το ίδιο αποκαρδιωτικό. Τα ίδια πάντοτε κυκλώματα διασποράς ψεύτικων ειδήσεων «κόβουν και ράβουν» λέξεις και ατάκες από δημόσιες κουβέντες με σκοπό τη διαστρέβλωση και την βρώμικη επίθεση εναντίον της προσωπικότητας των πολιτικών αντιπάλων τους. Στο στόχαστρο της καθαρά φασιστό-γκεμπελικής μεθόδου βρίσκονται συστηματικά όσοι πιστεύουν ότι η προστασία των ελευθεριών και των δικαιωμάτων δεν είναι ιδιοκτησία συγκεκριμένης μερίδας του πολιτικού κόσμου. Ιδίως μάλιστα ορισμένων δήθεν ‘αριστερών’», αναφέρει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν αρκεί να βρίζεις την Αστυνομία για να είσαι υπέρμαχος των ελευθεριών και των δικαιωμάτων. Πρέπει να πιστεύεις πραγματικά στο πνεύμα του Νόμου και στην αυστηρή εφαρμογή του. Είναι αυτονόητο σε όλους μας ότι οι «μπαχαλάκηδες» δεν πιστεύουν ούτε στη Δημοκρατία μας, ούτε στους Νόμους της. Αυτό βεβαίως δεν δικαιολογεί καμία υπέρβαση από την πλευρά των αστυνομικών. Καλώς λοιπόν ελέγχονται όλα τα γεγονότα και όλες οι ενέργειες των τελευταίων ημερών, ειδικά μάλιστα σε ό,τι αφορά σε ενδεχόμενη ανάμειξη μελών της οικογένειας του αγαπητού κ. Ινδαρέ. Είναι όμως άλλο ζήτημα, η συστηματική υπεράσπιση των «μπαχαλάκηδων» και μάλιστα για καθαρά μικροπολιτικούς λόγους, αποσκοπεί, τελικά, στον περιορισμό της ελευθερίας όσων επιμένουμε να εκφραζόμαστε, στη δημόσια συζήτηση, με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο για όσα πρέπει να γίνουν στην χώρα μας ώστε να τη δούμε να ξαναπάρει μπροστά προς όφελος εκείνων, των πολλών, συμπολιτών μας, που αν δεν δουλέψουν κανείς από τους υπερασπιστές των «μπαχαλάκηδων» δεν θα δείξει ποτέ τέτοιο ζωηρό ενδιαφέρον», προσθέτει και τονίζει: «Είναι αποκαλυπτικό και πολύ λυπηρό ότι στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σπεύδουν τις γιορτινές αυτές μέρες να αναβιώσουν πολιτικές του παρελθόντος, που προτιμούσαν την αποσιώπηση των παράνομων ενεργειών και μάλιστα να φθάνουν μέχρι και στην «προστασία» των οπαδών της ανοικτής και απροσχημάτιστης βίας. Παραμένει καθήκον όσων πιστεύουμε στην Ελευθερία των Ιδεών, να «ξεγυμνώνουμε» εκείνους που επιδιώκουν να επιβάλλουν την άποψη ότι η Βία μπορεί να νικήσει το Νόμο» προσθέτει ο κ. Παπαδημητρίου.

«ΥΓ. Όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίζουν τις απόψεις μου για όλα αυτά, τους παρακαλώ να ανατρέξουν στην ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον κ. Σπίρτζη στην εκπομπή του Action24, από την οποία «κόπηκαν» τρεις κουβέντες στο τέλος της», καταλήγει ο βουλευτής της ΝΔ.

Θυμίζουμε ότι στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Action 24, είχε βρεθεί το βράδυ της Παρασκευής ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Χρήστος Σπίρτζης, επίσης καλεσμένος στην εκπομπή, έθεσε το ερώτημα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αν η Αστυνομία έχει δικαίωμα να ξεβρακώνει τους πολίτες αν είναι “μπαχαλάκηδες”».

Χωρίς δεύτερη σκέψη ήρθε η απάντηση του Μπάμπη Παπαδημητρίου,ο οποίος απάντησε ευθέως πως “Ναι”….

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…