Αδιανόητη δήλωση από τον Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, να προσέχετε» (video)

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προειδοποίησε τον κόσμο να προσέχει, καθώς τα τηλέφωνα παρακολουθούνται.

παπαδημητριου

Σε μια άκρως πρωτοφανή παραδοχή προχώρησε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης παραλίγο να πέσει θύμα υποκλοπής μέσα από το λογισμικό Predator.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε δημόσια ότι τα τηλέφωνα παρακολουθούνται, ενώ, παράλληλα, προειδοποίησε τον κόσμο να προσέχει.

Έντονη ήταν η αντίδραση του Σωκράτη Φάμελου που επίσης βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής του Κόντρα, ο οποίος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο»

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ένας σοβαρός πολιτικός ηγέτης δεν συζητάει ποτέ στο κινητό κάτι τέτοιο».

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ): «Γιατί τον ακούει η κυβέρνηση;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Όχι. Γιατί αν είσαι πολιτικός αρχηγός και συζητάς τέτοια πράγματα στο κινητό, εντάξει… Δεν κάνεις για πολιτικός αρχηγός. Όλοι οι σοβαροί άνθρωποι λέμε το εξής: “Υπάρχει και κάτι άλλο που θα στο πω από κοντά»”.

Σωκράτης Φάμελλος: «Να συμφωνήσουμε ότι δεν θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να μας παρακολουθούν το τηλέφωνο;»

Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Κύριοι, τα τηλέφωνα τα παρακολουθούν πολλοί για διάφορους λόγους, να προσέχετε. Η κυβέρνηση δεν τα παρακολουθεί, δεν την ενδιαφέρει».

Σωκράτης Φάμελλος: «Είναι μείζον θέμα. Παρακολουθείτε το τηλέφωνό μου; Σας ρωτάω, τι να προσέχω; Θέλω να ζω σε μία χώρα που έχει δημοκρατία. Αν δεν μπορείτε να το εξασφαλίσετε αυτό, δεν κάνετε για κυβέρνηση».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…