Newsroom

Newsroom

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος: Λύτρωση με Πέλκα και αντιδράσεις για την άσεμνη χειρονομία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (94’) ο ΠΑΟΚ κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση του Πανιωνίου (1-0) και να τον πλησιάσει έτσι στους δύο βαθμούς στην βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας, σε ένα παιχνίδι θρίλερ. Απευθείας κόκκινη κάρτα στον "χρυσό" σκόρερ για άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς του Πανιωνίου

58ced47d1dc52477368b4588

Λίγες οι καλές φάσεις στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να στέκονται καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνουν μάλιστα δύο καλές ευκαιρίες για γκολ με τους Κόρμπο και Γεσίλ αλλά αν και ανενόχλητοι δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα. Αντίθετα ο ΠΑΟΚ εμφανώς επηρεασμένος από τις απουσίες του δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό.

Οσο περνούσε η ώρα, ο γηπεδούχος πίεσε περισσότερο και τελικά στο 77’ ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Οικονόμου για μαρκάρισμα στον Μυστακίδη. 

Η λύτρωση για τον ΠΑΟΚ ήρθε τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Πέλκα. Ο Μάτος έκανε τη σέντρα, ο Μυστακίδης πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και ο Πέλκας από κοντά με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα μέσα σε αποθέωση… Και δευτερόλεπτα μετά, ο ρέφερι τον απέβαλε πολύ σωστά με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί στον πανηγυρισμό του, έκανε άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς του Πανιωνίου…

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Βλάνταν Ίβιτς δήλωσε: “Όλοι την εβδομάδα έλεγα στους παίκτες μου ότι είναι ένα ντέρμπι ανεξάρτητα το όνομα της ομάδας που αντιμετωπίζαμε. Έχει αποδείξει ότι παίζει στα ίσια και με τις άλλες ομάδες. Ήρθε στο τελευταίο λεπτό. Είμαστε χαρούμενοι, συγχαρητήρια στους παίκτες”.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πανιωνίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς τόνισε “Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συγχαρητήρια στα παιδιά μου. Παλέψαμε, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο”

Δείτε παρακάτω το βίντεο από τον πανηγυρισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ και την άσεμνη χειρονομία του προς τους οπαδούς των φιλοξενούμενων


Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ