Newsroom

Newsroom

ΠΑΟΚ: Έχασε το Κύπελλο, κέρδισε τους ιδιοκτήτες καφετεριών-εστιατορίων

Κάτι είναι κι αυτό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, κέρδισε όμως τους ιδιοκτήτες καφετεριών κι…

paok 26

Κάτι είναι κι αυτό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχασε το Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, κέρδισε όμως τους ιδιοκτήτες καφετεριών κι εστιατορίων της χώρας οι οποίοι είδαν τα μαγαζιά τους να γεμίζουν την ώρα του αγώνα από φίλους του «Δικέφαλου του Βορρά».

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης (ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.), μάλιστα, θεώρησε αναγκαίο να στείλει και σχετική ευχαριστήρια επιστολή στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ιβάν Σαββίδη:

«Με την παρούσα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, τόσο εμείς σαν Δ.Σ., αλλά και όλα τα μέλη μας, τον υπέροχο λαό του Π.Α.Ο.Κ. που για άλλη μια φορά έδωσε πληρότητα και ζωή στα μαγαζιά του κλάδου μας σε όλη την Ελλάδα, κατά τον χθεσινό τελικό κυπέλου Ελλάδος, ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ. Μια πληρότητα που ήταν όαση, στις άνυδρες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν καθημερινά τα καταστήματά μας.

Δεν έχει καμιά σημασία η ήττα για μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ στο διάβα του πάντα αφήνει ίχνη, πράγμα που σημαίνει πως προχωρά κι όσο για σας τους διοικούντες, μιας και βγάζετε καθημερινά τα κάστανα από τη φωτιά, είμαστε βέβαιοι πως θα βγάλετε και το φίδι από την τρύπα».

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…