Παντελής Οικονόμου: "Να μπει τώρα στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ!"

«Η μοναδική λογική πρόταση, την οποία δυστυχώς δεν υποστηρίζει η κυβέρνηση, είναι να μπει τώρα στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να…

oikonomou 2 456x300 1

«Η μοναδική λογική πρόταση, την οποία δυστυχώς δεν υποστηρίζει η κυβέρνηση, είναι να μπει τώρα στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και μετά να γίνουν εκλογές», ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Παντελής Οικονόμου, μιλώντας στον Real Fm 97.8. Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «κακή» την κυβέρνηση» και τόνισε ότι «το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζουμε σήμερα είναι ότι έχουμε μία αδύναμη κυβέρνηση η οποία δεν τα πάει καλά».

«Αν γίνουν εκλογές, δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα να γίνει κάτι καλύτερο. Θα προκύψει κάτι χειρότερο», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ο απίστευτος ΣΥΡΙΖΑ λέει το εξής: Να γίνουν εκλογές για να μην μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση». Αναφορικά με το ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «διελύθη και πρέπει να το πάρουμε απόφαση».

«Πρέπει στο κεντρικό σημείο του κομματικού φάσματος, όχι του πολιτικού, να ξαναστηθεί κάτι, το οποίο να παίζει τον ρόλο που έπαιζε το ΠΑΣΟΚ. Η μήτρα του βεβαίως θα είναι το παλιό, καλό ΠΑΣΟΚ αλλά πρέπει να ξαναφτιαχτεί από την αρχή. Το ΠΑΣΟΚ θα ανασυνταχθεί με άλλο όνομα, διότι το όνομα ΠΑΣΟΚ το κατακρατεί ο κ. Βενιζέλος ως πρόεδρος. Νομίμως εξελέγη δεν αμφισβητείται αυτό, αλλά το σήμα αυτό κατακρατείται», υπογράμμισε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή