Στη σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, έπειτα από καταγγελία 26χρονης γυναίκας, η οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στην υπόγεια διάβαση πεζών της λεωφόρου Συγγρού, απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ1, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά τις 19:00, όταν ο 25χρονος φέρεται να παρακολουθούσε τη γυναίκα από τη στιγμή που αποχώρησε από τον χώρο του πανεπιστημίου. Όπως αναφέρεται, την ακολούθησε έως την υπόγεια διάβαση της Συγγρού, όπου προχώρησε σε άσεμνες πράξεις σε βάρος της.
Η 26χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί τρέχοντας και να φτάσει σε σημείο με κόσμο, όπου ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία δίνοντας περιγραφή του δράστη.
Λίγη ώρα αργότερα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 25χρονο σε κοντινή απόσταση και προχώρησαν στη σύλληψή του. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράνομη είσοδο στη χώρα.
Από την έρευνα των αρχών προέκυψε ότι ο συλληφθείς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία, καθώς έχει συλληφθεί και προσαχθεί επανειλημμένα για υποθέσεις παράνομης παραμονής στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, ενώ έχει ελεγχθεί και για υπόθεση απόπειρας κλοπής στην περιοχή της Ακρόπολης.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι η 26χρονη κατάφερε να φωτογραφίσει τον φερόμενο ως δράστη μετά το περιστατικό και να παραδώσει το υλικό στις Αρχές. Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν επίσης σε λογαριασμούς ενημέρωσης της πανεπιστημιακής κοινότητας, με στόχο τη διερεύνηση τυχόν ύπαρξης και άλλων πιθανών θυμάτων.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: «Πάρτι» με ναρκωτικά στις φυλακές Αγ. Στεφάνου – Νέα επιχείρηση της αστυνομίας
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια