Πάντα «πιστοί» ΣΚΑΙ και Οικονόμου: Καλά έκανε ο Μητσοτάκης και επισκέφτηκε το ζευγάρι στο Γαλάτσι 

Οι σωστοί οι φίλοι είναι εκεί όταν τους χρειάζεσαι και ο Δημήτρης Οικονόμου στάθηκε στο πλευρό του Μητσοτάκη... για ακόμα μια φορά

Οικονόμου

Σας ενόχλησε η περιβόητη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ζευγάρι στο Γαλάτσι, με την οποία διαφημίστηκε το πρόγραμμα «Σπίτι Μου»; Κακώς… σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και τον Δημήτρη Οικονόμου καλά έκανε ο πρωθυπουργός.

Παρά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η συγκεκριμένη επίσκεψη στο «γνώριμο» ζευγάρι του Γαλατσίου και όχι μόνο, τι κι αν ακόμα και η αξιωματική αντιπολίτευση καυτηρίασε την «παράσταση» στο Γαλάτσι με βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, στην εκπομπή του ΣΚΑΙ τα βρήκαν όλα σωστά και ορθά.

Σχολιάζοντας την παρέμβαση Κασσελάκη για το θέμα, ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα – λες και αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου- τονίζοντας πως όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων το κάνουν αυτό, από την άλλη ο Άκης Παυλόπουλος έκανε λόγο για «γαλάζιους κομπάρσους».

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Οικονόμου συμπλήρωσε  πως «το ζήτημα εδώ είναι αν αυτοί οι άνθρωποι είναι δικαιούχοι. Αν είναι δικαιούχοι και έχουν τις προϋποθέσεις. Αν είναι ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ δεν με ενδιαφέρει καθόλου».

Δ. Οικονόμου – Τι δήλωσε για την επίσκεψη Μητσοτάκη στο Γαλάτσι