Newsroom

Newsroom

Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Η Αθήνα γεμίζει μουσική!

Την Τετάρτη 6 Σεπτέμβριου το αλόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου, φέρνει μαζί του μαγικές εκδηλώσεις, μουσική και δραστηριότητες για τους κατοίκους της Αθήνας.

59aec8f71dc524821c8b46a1

Τανγκό από την Αργεντινή στο Ηρώδειο

Ο επίσημος φορέας Acropolis Tango Festivals υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής θα παρουσιάζει την παράσταση «Τango del Sur» (To Tango του Νότου), με την υπογραφή της διεθνούς φήμης χορεύτριας και χορογράφου από την Αργεντινή, Natalia Ηills. Τους χορευτές συνοδεύει η εννιαμελής ορχήστρα «Evocation plus» υπό την διεύθυνση και ενορχήστρωση του Αργεντίνου μαέστρο Patricio Villarejo. Εισιτήρια από 17 έως 60 ευρώ.

Η Πέννυ Μπαλτατζή στον κήπο του Μεγάρου

Η Πέννυ Μπαλτατζή ερμηνεύει στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής κομμάτια αυθεντικής τζαζ και λικνίζεται στους αστραφτερούς διαδρόμους των μιούζικαλ με το «The Lady Is A Tramp» και το «Cheek To Cheek» και μας παρασέρνει σε ένα ονειρικό ταξίδι με το «Dream A Little Dream», το «All of Me» και το «Every Time We Say Goodbye». Μαζί της στη συναυλία της με τίτλο «I Am in Heaven», έξι εξαιρετικοί τζάζμεν: ο Μένιος Γούναρης στα πλήκτρα, ο Γιάννης Πουπούλης στην κιθάρα, ο Φοίβος Άνθης στα τύμπανα, ο Ηλίας Καρκαβέλιας στο μπάσο, ο Σπύρος Νίκας στο άλτο σαξόφωνο και στο κλαρινέτο καθώς και ο Ρενάτο Κούσι στο τρομπόνι. Στην επιμέλεια ήχου, ο Νίκος Κόλλιας. Η συναυλία ξεκινά στις 20:30.

Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων στο Ολυμπιείο

Στον αρχαιολογικό χώρο του Ολυμπιείου (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), οι θεατές θα απολαύσουν τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του δήμου Αθηναίων, στις 20.00. Η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο θα γίνεται από την Πύλη του Αδριανού, επί της Λ. Αμαλίας από τις 19:00 και θα είναι ελεύθερη με δελτία εισόδου, τα οποία θα διατίθενται κατά την είσοδο του κοινού στο χώρο. Μέγιστος αριθμός τα 1.500 άτομα, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αλεξάνδρα Γκράβας στη Ρωμαϊκή Αγορά

Η μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας θα ερμηνεύσει τραγούδια από την Ελλάδα, το Μεξικό, την Κίνα, τον Λίβανο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και άλλες χώρες. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Ρωμαϊκή Αγορά και τη διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αθηνών. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.