Στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τρίτης ο Πάνος Ρούτσι, μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε.
Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τα μεσάνυχτα τα μέλη της πρωτοβουλίας «Μέχρι Τέλους», μαζί με τους συγγενείς των θυμάτων που βρίσκονταν στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την καθημερινή ανάγνωση των ονομάτων των 57 θυμάτων των Τεμπών, κάλεσαν το ΕΚΑΒ, καθώς ο Πάνος Ρούτσι είχε τάσεις λιποθυμίας.
Ο Πάνος Ρούτσι διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό, ωστόσο αναμένεται να παραμείνει νοσηλευόμενος για κάποιες μέρες, για προληπτικούς λόγους.
Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Ρούτσι σταμάτησε την απεργία πείνας την περασμένη εβδομάδα, μετά από 23 μέρες, μετά από την αποδοχή όλων των αιτημάτων του για την εκταφή και τις εξετάσεις που επιθυμεί να γίνουν στο παιδί του.
Διαβάστε επίσης:
Φοινικούντα: Συνελήφθη ο δράστης της διπλής δολοφονίας
Δημοσκόπηση: Τι λένε οι πολίτες για το νέο κόμμα Τσίπρα – Οι «σίγουροι» και οι «πιθανοί»
«Μη γυρίσεις σπίτι χωρίς να αγοράσεις σπίτι»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια