Ένα καυστικό σχόλιο του Πάνου Παπανικολάου, αφορμώμενο από την τραγική εξέλιξη στην υπόθεση του αγνοούμενου Βασίλη Καλογήρου, έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο Παπανικολάου, γνωστός για τις σφοδρές του απόψεις, χρησιμοποίησε το Twitter για να σχολιάσει την δράση των αρχών και τη διαχείριση υποθέσεων, κάνοντας σαφή αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη και συγκεκριμένα στο μπάζωμα του σημείου του δυστυχήματος.
«Σπεύδουν πάραυτα υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ να δώσουν εντολή να μπαζωθεί αμέσως όλη η ευρύτερη περιοχή», γράφει, αφήνοντας να εννοηθεί – με σαφώς ειρωνική διάθεση – ότι όπου υπάρχει ένα σοβαρό ζήτημα, η λύση είναι… το μπάζωμα, το οποίο παραπέμπει στην περίπτωση του δυστυχήματος στα Τέμπη.
Σπεύδουν πάραυτα υφυπουργοί παρά τω πρωθυπουργώ να δώσουν εντολή να μπαζωθεί αμέσως όλη η ευρύτερη περιοχή. https://t.co/6HyUz4lTIK
— P.G. Papanikolaou (@PGPapanikolaou) February 17, 2025
Η ανάρτηση έρχεται σε μια στιγμή που η τοπική κοινωνία της Λάρισας είναι συγκλονισμένη από την εξαφάνιση του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, ο οποίος αγνοείτο από τις 30 Δεκεμβρίου του 2024.
Ενώ την ίδια στιγμή σε πλήρη εξέλιξη είναι το θρίλερ μετά τον εντοπισμό σορού σε προχωρημένη σήψη, στην Πέρα Χώρα Τυρνάβου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα ρούχα ταιριάζουν με του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου.
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου βρέθηκε στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός και στη συνέχεια σύμφωνα με πληροφορίες έφυγε υποβασταζόμενη, ενώ φως αναμένεται να ρίξει και η ιατροδικαστική εξέταση.
Την ίδια στιγμή, σοκάρει μαρτυρία στενού του συγγενή, ενώ πληροφορίες από τοπικά Μέσα τονίζουν πως η ετικέτα του μπουφάν με το οποίο βρέθηκε το πτώμα, ταυτίζεται με το μπουφάν που φορούσε ο 39χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε.
Διαβάστε επίσης:
Λάρισα: Όλα δείχνουν ότι το πτώμα ανήκει στον Βασίλη Καλογήρου – Τι έχει εντοπιστεί (photos + video)
Τέμπη: «Δεν έχω οξυγόνο» – Σκαλίστηκε σε 100 στρέμματα χωραφιού και εντυπωσιάζει
«Μήπως το έχει παρακάνει η Καρυστιανού»: Αντιδράσεις για το άρθρο της Σοφίας Γιαννακά στο iefimerida