Newsroom

Newsroom

Πάνος Μεταξόπουλος: «Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν και με αποκαλούσαν “μπαλαρίνο”»

Ο γνωστός χορογράφος μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, ενώ αποκάλυψε επίσης, το παρατσούκλι που του έχουν βγάλει

image 3

Στον ANT1 έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Μεταξόπουλος όπου και μίλησε τόσο για την καριέρα όσο και την οικογένεια του.

Ο χορευτής και χορογράφος, μοιράστηκε στιγμές σχετικές με τα δυο του παιδιά τα οποία όπως δήλωσε υπεραγαπά και είναι πάντα στο πλευρό τους.

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε πως είναι οι πιο αυστηροί κριτές του και πως δεν θέλησαν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το χορό, ενώ με χιουμοριστική διάθεση αποκάλυψε ότι με πολύ αγάπη συνήθιζαν να τον αποκαλούν «μπαλαρίνο».

Μεταξόπουλος: «Τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο»

«Συζητάμε μαζί, με βγάζουν νοκ άουτ στο πρώτο δευτερόλεπτο γιατί δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα τους. Ο πιο δύσκολος ρόλος είναι αυτός του πατέρα. Εγώ στο παιδί μου το δικό του πρόβλημα δε μπορώ να το λύσω. Υπάρχει αμφισβήτηση. Αυτό που νομίζω εγώ ότι πρέπει να γίνει, για εκείνον δεν πρέπει να γίνει»

«Δυστυχώς δεν εξέφρασε κανένα από τα δύο παιδιά την επιθυμία να ασχοληθεί με τον χορό. Είναι αργά πια. Στην ηλικία τους στο εξωτερικό οι χορευτές είναι έτοιμοι. Πολλές φορές τα παιδιά μου με δούλευαν γιατί με αποκαλούσαν μπαλαρίνο. Δεν τους αφορά η δουλειά μου».