Πανό για την Τζούλια Νόβα από τους οπαδούς της Ομόνοιας

Η φωτογραφία της Τζούλιας Νόβα όπου φορούσε μπλουζάκι της Σοβιετικής Ένωσης προκάλεσε διάφορα σχόλια ακόμα και επίθεση στην γνωστή παρουσιάστρια. Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως βρήκε απρόσμενους συμμάχους πάντως και στην Κύπρο - στους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. 

241940717 3006121239642838 6781221756176516811 n

Οι οπαδοί της Ομόνοιας 29ης Μαΐου με πανό έδειξαν την υποστήριξή τους στην Τζούλια Νόβα για το μπλουζάκι αλλά και για τα όσα είπε για την Σοβιετική Ένωση. 

Φορώντας μια μπλούζα με το σφυροδρέπανο και το αρκτικόλεξο της Σοβιετικής Ένωσης (ΕΣΣΔ), η παρουσιάστρια είχε σπάσει όλα τα πατριαρχικά στερεότυπα προκαλώντας «έμφραγμα» στο διαδίκτυο, το οποίο είχε πλημμυρίσει με τη φωτογραφία της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κ. Νόβα δέχτηκε έναν καταιγισμό θετικών και αρνητικών σχολίων για την επιλογή της, πολλά από τα οποία παρέπεμπαν σε σεξιστικά και πατριαρχικά κατάλοιπα, όπως ότι δεν θα έπρεπε να εκφέρει πολιτική άποψη λες και κάτι τέτοιο δεν αρμόζει σε μια γυναίκα αν είναι νέα και όμορφη. Εξού και τα σχόλια περί «ξανθιάς» κλπ.

Υπενθυμίζουμε πως η κ. Νόβα, κόντρα σε όλα, αποφάσισε να μην αυτολογοκριθεί, και απάντησε σε έναν από τους χρήστες που την κατηγόρησαν για τη μπλούζα που φορούσε. «Ντροπή σου νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;», έγραψε επιθετικά ο χρήστης, χωρίς να περιμένει μάλλον να λαβει… πληρωμένη απάντηση από την ίδια την παρουσιάστρια.

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γιαυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό, οκ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν Σοβιετική Ένωση, δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Επίσης, στην «βροχή» αρνητικών και θετικών σχολίων, έσπευσε μια μέρα αργότερα, να τονίσει το δικαίωμά της να λέει ελεύθερα τη γνώμη της, χωρίς να πρέπει να υποστεί τις ανελέητες χυδαίες επιθέσεις των χρηστών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι κάποιοι έφτασαν στο σημείο να της ευχηθούν να «χάσει» το έμβρυο που κυοφορεί. 

Το γνωστό μοντέλο φαίνεται πως βρήκε απρόσμενους συμμάχους πάντως και στην Κύπρο – στους οπαδούς της Ομόνοιας 29ης Μαΐου. 

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ομόνοιας, οι οποίοι είναι γνωστοί για την αριστερή τους ιδεολογία, ανέβασαν πανό στο ματς με την Αγία Νάππα με το σύνθημα «Τζούλια Νόβα εμπρός, είναι μαζί σου ο λαός» το οποίο συνοδευόταν από το κομμουνιστικό σύμβολο, το σφυροδρέπανο.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…