Πάνω από δέκα εν ενεργεία ποδοσφαιριστές σε κύκλωμα στημένων αγώνων

Η βρετανική κυριακάτικη εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει συγκεντρώσει νέα στοιχεία για την υπόθεση στημένων…

sthmena

Η βρετανική κυριακάτικη εφημερίδα «Daily Mail» αναφέρει πως η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έχει συγκεντρώσει νέα στοιχεία για την υπόθεση στημένων αγώνων, τα οποία περιέχονται μέσα σε 60 σελίδες δικογραφίας. Τα στοιχεία αφορούν ύποπτους αγώνες ερασιτεχνικών κατηγοριών, αλλά και μικρών επαγγελματικών κατηγοριών.

Στο στόχαστρο έχουν μπει και πάνω από δέκα εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ενώ κάποιοι από αυτούς φέρονται να έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται.

Ο υπεύθυνος την αγγλικής ομοσπονδίας σε θέματα ακεραιότητας Ντέιβιντ Νιούτον, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ανέφερε: «Μπορούμε να πούμε ότι έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες για να διαχειριστούμε τέτοια θέματα. Έχουμε επίσης την δυνατότητα στο πλαίσιο των κανόνων, αλλά μόνο υπό ορισμένες περιστάσεις, να αποβάλλουμε προσωρινά παίκτες που πιστεύουμε ότι υπάρχει κάποια υποψία ότι έχουν παραβιάσει τους κανόνες ακεραιότητας».

Πηγή: onsports.gr

Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή μετά το τέλος της θητείας του – Τα δώρα και η τούρτα (Video – Photos)

kasselakis genethlia 8

Κασσελάκης: Πάρτι γενεθλίων στου Ψυρρή μετά το τέλος της θητείας του – Τα δώρα και η τούρτα (Video – Photos)

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μεγάλο πάρτι γενεθλίων για τα 36 του χρόνια απόψε (29/03) σε…