Newsroom

Newsroom

Πάνω από 220.000 οι νεκροί στη Συρία

Τον θάνατο περισσοτέρων από 220.000 ανθρώπων έχει προκαλέσει ο εμφύλιος πόλεμος στη  Συρία, σύμφωνα με  το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Ο  διευθυντής του…

syria 36

Τον θάνατο περισσοτέρων από 220.000 ανθρώπων έχει προκαλέσει ο εμφύλιος πόλεμος στη  Συρία, σύμφωνα με  το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.Ο  διευθυντής του Παρατηρητηρίου το οποίο διαθέτει μεγάλο δίκτυο πηγών στη Συρία  δήλωσε ότι ο αριθμός των νεκρών μεταξύ των αμάχων ανέρχεται σε «67.293, εκ των οποίων 11.021 παιδιά».

Μεταξύ των αντικυβερνητικών μαχητών που σκοτώθηκαν, 39.848 είναι Σύροι αντάρτες και 28.253 τζιχαντιστές από άλλες χώρες, σύμφωνα με τον απολογισμό του Παρατηρητηρίου.

Στις τάξεις των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων, η μη κυβερνητική οργάνωση απαριθμεί 46.843 νεκρούς στρατιώτες, 34.872 πολιτοφύλακες των Δυνάμεων Εθνικής Άμυνας, 682 μέλη της σιιτικής Χεζμπολάχ του Λιβάνου και 2.844 σιίτες πολιτοφύλακες που ταξίδεψαν στη Συρία προερχόμενοι από άλλες χώρες.

Στον απολογισμό δεν περιλαμβάνονται οι περίπου 20.000 αγνοούμενοι, διευκρινίζει το Παρατηρητήριο, το οποίο εκτιμά ότι ο αριθμός των νεκρών είναι σαφώς υψηλότερος από τους 220.000 που έχουν καταμετρηθεί.

Η σύγκρουση στη Συρία εισήλθε στις 15 Μαρτίου στον πέμπτο της χρόνο.

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

σοφια

Εβγαλε είδηση το Ρομπότ Σοφία: «Αυτόνομο κρατίδιο θα μπορούσε να ειναι η Κρήτη»

Θεωρείται τοπιο διάσημο κατασκεύασμα της τεχνητής νοημοσύνης αλλά...μάλλον είπε κάτι που κυοφορείται χρόνια στην Κρήτη

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

eof

«Καμπανάκι» του ΕΟΦ που διαφημίζεται για τους πόνους των αρθρώσεων -«Μην το χρησιμοποιήσετε»

Το σκεύασμα αυτό δεν είναι εγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν και ως εκ τούτου δεν έχει αξιολογηθεί…