Πανικόβλητος ο Άδωνης, παρά την χείρα βοηθείας από Πρετεντέρη για το σφυροκόπημα της Τζίμα με τις υποκλοπές

Την ψυχραιμία τους έχουν απωλέσει εντελώς σε κυβέρνηση και ΝΔ με το σκάνδαλο των υποκλοπών.

adonis tzima

Ο υπουργός Ανάπτυξης σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών και πρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδέχθηκε δημόσια ότι υπάρχει σκάνδαλο υποκλοπών και ότι δεν υπήρξε κανένας εθνικός λόγος για τις παρακολουθήσεις, μιλώντας σήμερα στο  Mega, όχι απλώς παραδέχθηκε ωμά τις παρακολουθήσεις, αλλά σε έξαλλη κατάσταση έφτασε στο σημείο να τις δικαιολογήσει κιόλας

Συγκεκριμένα ο υπουργός Ανάπτυξης όταν στριμώχτηκε από την Ράνια Τζίμα και τον Σωκράτη Φαμελλο, για τον λόγο της παρακολούθησης, ειδικά του αρχηγού του στρατού, κ. Φλώρου, ο ίδιος επικαλούμενος  τους θεσμούς και την δικαιοσύνη,  τις χαρακτήρισε νόμιμες.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης, όπου χαρακτήρισε «κατάντια» τις υποκλοπές, καθώς  όπως ανέφερε θα ήθελε να είναι σε μια χώρα η οποία δεν παρακολουθεί τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων γιατί αυτό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας και αυτό είναι κατάντια και ευθύνη Μητσοτάκη για την Ελλάδα.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης, απτόητος, σημείωσε: «Η υπόθεση είναι στην ελληνική Δικαιοσύνη. Όταν αυτή αποφανθεί θεσμικά, θα σχολιάσω. Η παρακολούθηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του υπουργού Χατζηδάκη ή οποιουδήποτε άλλου έχει ακουστεί, έχει γίνει από την ΕΥΠ με τη νόμιμη διαδικασία. Αν θέλουμε να μαθαίνουμε τους λόγους που παρακολουθεί η ΕΥΠ τα τηλέφωνα, να τις πούμε φανερές υπηρεσίες και όχι μυστικές», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσπαθώντας να αποκρούσει τα ερωτήματα της δημοσιογράφου, με το γνώριμο υποστύλωμα υπέρ της κυβέρνησης, Γιάννη Πρεντεντέρη, να προσπαθεί κι εκείνος να τον βγάλει από την γωνία που είχε στριμωχτεί… λέγοντας: «Ας σταματήσει η εξεταστική επιτροπή».

Φυσικά η δημοσιογράφος απάντησε στον Γιάννη Πρεντεντέρη, αν αυτό είναι «εξεταστική επιτροπή;»  με τον ίδιο να αλλάζει πλήρως ρότα… και να πετάει την μπάλα στην εξέδρα.

Το μόνο σίγουρο ότι ο υπουργός Ανάπτυξης δεν διανύει τις καλύτερες πολιτικά μέρες του, και ίσως εξοστρακίστεί όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

 

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…