Newsroom

Newsroom

Πανικός στο Μαξίμου: «Επιστράτευσαν» Τα Νεα, το Liberal και τον Μουμτζή εναντίον του Μιθριδάτη

Μάλλον «έτσουξε» πολύ το νέο τραγούδι του Μιθριδάτη

mithridatis 1

Η νέα δουλειά του Μιθριδάτη με τίτλο «Για να μη στα χρωστάω» έχει δημιουργήσει μια τεράστια δυναμική που «απειλεί» ανοιχτά το κυβερνητικό στρατόπεδο.

Μετά το αρχικό σοκ, το επιτελείο Μητσοτάκη δείχνει τις τελευταίες ώρες σημάδια ανασύνταξης και έτσι προχωρά σε «επιστράτευση» φίλων και «συνεργατών» σε μια προσπάθεια σπίλωσης και απαξίωσης του καλλιτέχνη.

Η κυβέρνηση φοβάται πως η επιτυχία του τραγουδιού και η δημοφιλία του στο ευρύ κοινό, πέρα από το ότι ριζοσπαστικοποιεί μεγάλα κομμάτια της νεολαίας μπορεί και να αποτελέσει πρότυπο για ανάλογες καλλιτεχνικές δημιουργίες.

«Επιστράτευσαν και τον Μιθριδάτη εναντίον του Κανένα», είναι ο τίτλος του σημερινού άρθρου, του τιτάνα της φιλελεύθερης σκέψης, Σάκη Μουμτζή, στο κυβερνητικό Liberal. 

Στο «παραλήρημα» του αρθρογράφου πέρα από τον Μιθριδάτη, στοχοποιείται και «χωρά» κάθε πιθανός αντίπαλος του πρωθυπουργού. Ο Αλέξης Τσίπρας, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, η γενιά του ΟΧΙ, οι ράπερς… και φυσικά γίνεται και το απαραίτητο «λιβανιστήρι» στον ηγέτη Κυριάκο Μητσοτάκη.

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο άρθρο:

«Ο Μιθριδάτης είναι ένας ράπερ που έγραψε προχθές ένα τραγούδι άκρως επικριτικό για την κυβέρνηση χρησιμοποιώ μετριοπαθή χαρακτηρισμό και το οποίο είχε μέσα σε λίγες ώρες πάνω από 250.000 επισκέψεις στο YouTube, κάνοντας το χειλάκι του κάθε πονεμένου Συριζαίου λίγο να γελάσει».

«Τούτων δοθέντων, με πολλή δόση χιούμορ και στο πλαίσιο της πολιτικής καζούρας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι επιστρατεύθηκε ο συμπαθής ράπερ για να βοηθήσει τον Α. Τσίπρα να καλύψει την διαφορά του τουλάχιστον από τον κ. Κανένα»

«Συνεπώς, ό,τι και να πει ο Μιθριδάτης και ο κάθε Μιθριδάτης του μέλλοντος, δεν αγγίζουν το κοινό που ψηφίζει την Κυβέρνηση»

«Πάντως, ανεξαρτήτως των δημοσκοπήσεων, το γερό χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο αρχηγός του, υπό την έννοια πως μετά από αυτόν το χάος. Και όταν το γερό χαρτί το ξεπερνά και ο Κανένας, τότε τα πράγματα δεν τα σώνει κανένας Μιθριδάτης. Οι ράπερς δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την πολιτική»

Καλά τα λέει ο Σάκης, αν είσαι πχ ο Σίλας Σεραφείμ. Που κι αυτός έσπευσε να επιτεθεί στο νέο τραγούδι του Μιθριδάτη.

Τη σκυτάλη έπειτα πήραν «Τα Νέα». Γιατί αν δεν στήριζαν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση Τα Νέα σε αυτήν τη δύσκολη μάχη, σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή ποιος θα το έκανε.

Η εφημερίδα κατηγορεί τον μουσικό για λαϊκισμό, με εκφράσεις όπως «μπόλικη ναφθαλίνη» και με τον τίτλο… «Στην κατσαρόλα του Μιθριδάτη».

Ενορχηστρώνοντας τη νέα επίθεση στον μουσικό, στο Μαξίμου καλό θα ήταν να αντιληφθούν πως το τραγούδι έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο views στο YouTube μέσα σε 3 ημέρες και πως ακόμα αποτελεί από τα πιο δημοφιλή θέματα στα σόσιαλ μίντια.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…