Πανικός στη Μ. Βρετανία από απειλές για βόμβες – εκκενώθηκαν δεκάδες σχολεία

Χάος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στη Βρετανία με τις Αρχές να δέχονται διαρκώς απειλητικά μηνύματα για την τοποθέτηση βόμβας σε δεκάδες σχολεία.

57447c6e1dc524de388b4b68

Ως αποτέλεσμα, έχουν εκκενωθεί συνολικά πάνω από 40 σχολικά συγκροτήματα, προκαλώντας τεράστια αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες και κυκλοφοριακό κομφούζιο σε κεντρικούς δρόμους.

Πριν από λίγες εβδομάδες, οι απειλές για βόμβα είχαν πλήξει τα σχολεία της Αγγλίας, ενώ τις τελευταίες 48 ώρες, οι απειλές έχουν μεταφερθεί στη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία, όπου τη Δευτέρα εκκενώθηκαν 27 σχολικά συγκροτήματα και την Τρίτη άλλα 17.

Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, οι απειλές δεν ήταν μόνο για βόμβες, αλλά για επιθέσεις με όπλα και απαγωγές παιδιών.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας στη Σκωτία, δήλωσε ότι ένας μεγάλος αριθμός σχολείων στα κεντρικά της χώρας, δέχθηκε τηλεφωνικές απειλές, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί εκκένωση ορισμένων εξ αυτών.

Στην περιοχή έσπευσαν οι ειδικές δυνάμεις αντιμετώπισης κρίσεων, οι οποίες συνεργάζονται με τις τοπικές Αρχές, ώστε να βρεθεί η άκρη του νήματος στην επικίνδυνη αυτή ιστορία.

Στην προσπάθειά τους «επιστρατεύθηκαν» και ειδικά όργανα παρακολούθησης, ώστε να εντοπιστεί το σήμα των δραστών και ει δυνατόν, να βρεθούν και να συλληφθούν. 

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

γυναικα αιματα

Βίντεο-σοκ: 22χρονη καταγγέλλει με αίματα στο πρόσωπο ότι την ξυλοκόπησε άγρια ο σύζυγός της

Συγκλονίζει η καταγγελία νεαρής κοπέλας η οποία όπως καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον…