Newsroom

Newsroom

Πανικόβλητη η ΝΔ βγάζει ανακοίνωση για περιοδεία Τσίπρα, πριν καν αυτή ξεκινήσει!

Ανακοίνωση για ένα γεγονός, πριν συμβεί το γεγονός, πρώτη φορά βλέπουμε...

EK Nea Dimokratia slider

Οργισμένη και ειρωνική ανακοίνωση για την περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη εξέδωσε η ΝΔ.

Μόνο που την ανακοίνωση την εξέδωσε πριν καν ξεκινήσει η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα. Μπορεί να ακούγεται σαν αστείο, ειδικά όταν μιλάμε για μια κυβερνητική παράταξη του μεγέθους της ΝΔ, ωστόσο είναι πραγματικότητα.

Η ΝΔ εξέδωσε την ανακοίνωσή της για την επίσκεψη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, υποδεικνύοντάς του μάλιστα που να πάει και με ποιους να μιλήσει, προκειμένου όπως λέει «να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο».

Φυσικά, η ανακοίνωση τελειώνει με μια αναφορά στο «πολιτικό τσιτάχ», τον «Μωϋσή», Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να τα πει στον Τσίπρα, μπας και τα ακούσει (και κυρίως να τα πιστέψει) κανένας Θεσσαλονικιός. 

Μπορεί πάντως το άγχος της ΝΔ να δικαιολογείται από την απότομη πτώση στη δημοφιλία της, ωστόσο, αν ρωτήσουν τις στρατιές επικοινωνιολόγων που τους συμβουλεύουν, ίσως και να τους πουν ότι δεν είναι και ό,τι καλύτερο το να επιδεικνύεις τόσο έντονα τον πολιτικό πανικό σου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

«Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την εκστρατεία εξαπάτησης των πολιτών, επισκεπτόμενος σήμερα τη Θεσσαλονίκη. Οι θεσσαλονικείς, αλλά και όλοι οι Έλληνες θυμούνται καλά, το μνημείο εξαπάτησης που είχε ονομάσει “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” και την παράσταση των “μουσαμάδων” στο Μετρό με πρωταγωνιστή τον (τότε) κυβερνητικό θίασο του ΣΥΡΙΖΑ.
 

Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψή του αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθει πολλά και να εντοπίσει τις διαφορές με τη δική του περίοδο.
Του προτείνουμε να επισκεφθεί τα ανοιχτά εργοτάξια στην πόλη.

 

Εργοτάξια στο οδικό έργο σύνδεσης του 6ου προβλήτα του λιμανιού με τον ΠΑΘΕ, στο Θέρμη – Γαλάτιστα ή το ορφανό χιλιόμετρο στην Ποτίδαια.
Μα πάνω από όλα να επισκεφθεί το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Σταθμό Βενιζέλου, τις αρχαιολογικές εργασίες και να πάρει μια εικόνα ενός υπερσύγχρονου Μετρό, με αληθινά βαγόνια, αληθινούς σταθμούς και αληθινά εκδοτήρια.

 

Καλή ιδέα θα ήταν, επίσης, να μιλήσει και με τους φορείς της πόλης.
 

Να τον ενημερώσουν για τα μεγάλα έργα που προχωρούν.
 

Για το αεροδρόμιο Μακεδονία που παραδόθηκε, για το Flyover που εντός του έτους ξεκινά η κατασκευή του και τη σημασία του για τη πόλη, για τα νέα σιδηροδρομικά έργα, για τις 17 νέες σχολικές μονάδες που προχωρούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη και για πολλά ακόμα.
Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσει στις αποσκευές του όμως, είναι η εμπειρία μιας πόλης που προχωρά και που κοιτάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον με έργα που προχωρούν με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

Καλό ταξίδι!
 

Και καλή επιστροφή! Στην πραγματικότητα!»

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…