Το πανεπιστήμιο Columbia διαψεύδει τον υφυπουργό Εξωτερικών – Δεν είναι απόφοιτος μας

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αντώνη Διαματάρης, αναφέρει στο βιογραφικό του ότι έχει αποφοιτήσει από το Columbia. Άλλος ένας «άριστος και εκλεκτός» του Μητσοτάκη

Antonis Diamataris ek 702x459 1

Φαίνεται ότι τελικά είχαν βάση τα δημοσιεύματα του ομογενειακού ιστότοπου kalami.us που, μαζί με άλλα μέσα ενημέρωσης της ομογένειας στις ΗΠΑ, ξεκίνησαν σειρά καταγγελιών σχετικά με τις δραστηριότητες του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη και εκδότη της εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ”.

Ο ιστότοπος με μπαράζ δημοσιευμάτων του τις τελευταίες ημέρες αμφισβητούσε ευθέως πως ο κυβερνητικός αξιωματούχος είναι απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου Columbia, όπως ο ίδιος φέρεται να αναφέρει στο βιογραφικό του σημείωμα που διανεμήθηκε στην Αθήνα.

Την απάντηση έδωσε το ίδιο το Πανεπιστήμιο Columbia και την δημοσίευσε όπως ήταν αναμενόμενο το ομογενειακό site που έφερε και το ζήτημα στο προσκήνιο.

Σύμφωνα λοιπόν με την απάντηση του κορυφαίου πανεπιστημίου, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μόνο εγγραφεί (enrollement only) και δεν φαίνεται να έχει αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, όπως ο ίδιος διατείνεται στο βιογραφικό του έχει διανείμει η κυβέρνηση και έχει αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.

Εφόσον δεν έχει υπάρξει λάθος από το Columbia η δεν συντρέχει άλλος λόγος που δεν έχει καταστεί κατανοητός, ο υφυπουργός Εξωτερικών κινδυνεύει να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση των αρίστων.

Δείτε την απάντηση του Columbia σε σχετική ερώτηση του ομογενειακού μέσου ενημέρωσης:

 

columbia diamataris

Γράφει σχετικά το kalami.us:

“…Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών (βιογραφικό του) και σε δημοσιεύματα αθηναϊκών (έντυπων και ηλεκτρονικών) ΜΜΕ, παρουσιάζεται ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για Απόδημους, ως ”απόφοιτος” του φημισμένου πανεπιστήμιου Columbia Νέας Υόρκης και μάλιστα με ”μάστερ” (master) στην ”δοίκηση επιχειρήσεων” (ΜΒΑ).

Αφού δεν υπήρξε απάντηση-επιβεβαίωση από τον υφυπουργό της κυβέρνησης ”άριστων, καλύτερων και εξυπνότερων” (όπως γραπτά την περιγράφει ο ίδιος), αυτήν την δίνει το ”ΚΑΛΑΜΙ”, με επίσημο έγγραφο που έλαβε στο ερώτημα που υπόβαλε, όπως δεσμεύτηκε να πράξει (με την φωτογραφία μέρους του έγγραφου).

‘Ετσι, πιστοποιείται ότι ο υφυπουργός Εξωτερικών Αντώνης Διαματάρης, ιδιοκτήτης της εφημερίδας ”Εθνικός Κήρυξ” Αστόριας Νέας Υόρκης και γιά 40 χρόνια εκδότης της, κορόϊδευε και εξαπατούσε βασικά την Ομογένεια στις ΗΠΑ, ως ”σπουδαίος” και… ”απόφοιτος του Κολούμπια”. Ενώ η αλήθεια είναι ότι ουδέποτε αποφοίτησε. Τελευταία, κορόϊδεψε-εξαπάτησε τον πρωθυπουργό και τον λαό στην Ελλάδα, παρουσιαζόμενος ως κάτι που δεν ήταν.

Ο υφυπουργός, παραμένει ακόμα ως ”CEO και υπεύθυνος σύμφωνα με τον νόμο” της εφημερίδας του, κατά παράβαση της ελληνικής νομοθεσίας.

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μεγάλη γνώση γιά να καταλάβει ότι ο υφυπουργός, από τον τρόπο που ομιλεί ή γράφει, δεν είναι αυτό που παρουσιάζεται. Ακόμα και σε ζητήματα απόδημου Ελληνιισμού, αν και ζει 50 χρόνια στις ΗΠΑ, είναι ημιμαθής…”

*Πηγή: anatropinews.gr

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

kallianos

Το ξέσπασμα του Γιάννη Καλλιάνου: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά» (video)

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος βιώνει τον δικό του «Γολγοθά»…

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

AP24114688766400

Ξεσηκωμός στην Αργεντινή – Μαζικές διαδηλώσεις υπέρ της δημόσιας δωρεάν παιδείας (photos)

Έως και 1 εκατομμύριο διαδηλωτές στους δρόμους - Χώροι «κατήχησης» της αριστεράς τα πανεπιστήμια, σύμφωνα…

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

at agion 1 1 1

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπάει ο πατέρας της Κυριακής – «Να πετάξουν τη στολή οι αστυνομικοί» (video)

23 ημέρες έχουν περάσει από την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το Τμήμα των…