Πανεπιστημιακή αστυνομία-Στην πρώτη γραμμή και απόψε οι φοιτητές στην πύλη του ΕΚΠΑ

Βροντερό παρών δίνουν για δεύτερο βράδυ εκατοντάδες φοιτητές στην πύλη του ΕΚΠΑ στα Ιλίσια, δηλώνοντας αποφασισμένοι να ακυρώσουν στην πράξη τα σχέδια της κυβέρνησης για είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα ανώτατα ιδρύματα.

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με το φοιτητικό κίνημα δίνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τη συγκατάθεση της πρυτανείας του ΕΚΠΑ. Το απόγευμα της Τρίτης, και ενώ είχαν προηγηθεί το πρωί συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των φοιτητών στην πρυτανεία του ΕΚΠΑ και στο υπ. «Προστασίας του Πολίτη», η «πανεπιστημιακή αστυνομία» έκανε πάλι την εμφάνισή της, με συνοδεία …ΜΑΤ, στις εισόδους της Πανεπιστημιούπολης στην οδό Ούλωφ Πάλμε και στην είσοδο της Πολυτεχνειούπολης στην οδό Κοκκινοπούλου.

 

Στην απόπειρα ετσιθελικής εγκατάστασης των «ΟΠΠΙ» απάντησαν με συγκεντρώσεις φοιτητές των ιδρυμάτων, με τους φοιτητές να σχηματίζουν   φραγμό μπροστά στην είσοδο του ιδρύματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Αθήνας προχωρούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ενάντια στην πανεπιστημιακή αστυνομία, διοργανώνοντας μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο την Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια.

Διπλό φονικό στην Καβάλα-Νέες αποκαλύψεις για την ένταση στις σχέσεις του ζευγαριού

Διπλό φονικό στην Καβάλα-Νέες αποκαλύψεις για την ένταση στις σχέσεις του ζευγαριού

Ενα σημείωμα του 56χρονου εκτελεστή και αυτόχειρα στην Καβάλα αποκαλύπτει το πραγματικό μέγεθος της τραγωδίας.

Η διάλυση αρραβώνα για 50.000 ευρώ ήταν… ψίχουλα-Σκέπασαν νεογέννητο με πακτωλό χρημάτων

Η διάλυση αρραβώνα για 50.000 ευρώ ήταν… ψίχουλα-Σκέπασαν νεογέννητο με πακτωλό χρημάτων

Το πρωτοφανές περιστατικό με το παζάρεμα παζάρεψαν» ύψους 50.000 ευρώ για τη διάλυση ενός αρραβώνα…